Undersköterska

Tillbaka

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 800 invånare.


Arbetsuppgifter:

Att bistå boende på Solhöjden med den omsorg och vård de behöver i enlighet med gällande lagstiftning och verksamhetens mål.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har god social förmåga och som tycker mycket om att samarbeta med andra människor. Du behöver vara bra på att hantera och avläsa olika situationer och agera på ett ansvarsfullt och självständigt sätt inom ramen för vårt politiska uppdrag och socialtjänstlagens intentioner. Vi värdesätter dessutom allt engagemang och delaktighet som på ett konstruktivt sätt bidrar till att förbättra verksamheten. Du skall arbeta utifrån ett salutogent synsätt.

Utbildning som motsvarar omvårdnadsprogrammet. Du skall ha ett genuint intresse för arbete med människor. Du skall kunna arbeta självständigt och ha en mycket god samarbetsförmåga. Flexibilitet, positiv inställning, god initiativförmåga liksom förmåga till helhetssyn är ett krav. Särskilt stor vikt kommer att läggas på dokumenterat goda referenser samt personlig lämplighet.


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. 100% eller enligt överenskommelse
Tillträde: Tillträde snarast
Tidsbegränsat till: 2019-12-31
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-12

Arbetsgivarens referensnummer: A862259

Upplysningar lämnas av:

Frida Lidén
Enhetschef Solhöjden avd Klippan och Fyren
Telefon: 031-97 88 36

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare
Telefon: nås via kommunens växel 031-97 62 00

Tillbaka