Ser du lösningar och möjligheter?
Inspirerar du till ständiga förbättringar?
Är du handlingskraftig?
Är du en bra ledare?

Aneby kommun erbjuder dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av meningsfullhet och framåtanda. Vi tar avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar.

Läs mer om hur det är att arbeta i Aneby kommun: aneby.se/jobbahososs

Enhetschef


Arbetsuppgifter

En av våra enhetschefer inom den Sociala avdelningen går vidare till nya uppdrag, och därför söker vi en ny enhetschef för den kommunala hälso- och sjukvården. Uppdraget innebär att leda hälso-och sjukvårdsinsatser inom funktionshinderomsorgen, äldreomsorgen och övrig kommunal hemsjukvård.

Som enhetschef kommer du att ha personal- och resultatansvar. Vi söker därför dig med förmåga att leda och motivera dina medarbetare för att tillsammans utveckla och förbättra verksamheten vidare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är skicklig på att analysera, konkretisera och hantera mål, strategier och resultat som driver verksamheten framåt. Därför är din aktiva roll i den Sociala avdelningens ledningsgrupp betydande. Som person är du kvalitetsmedveten och ser hur dina beslut och prioriteringar får effekt för verksamheten på sikt. Du är en tydlig och närvarande ledare med förmåga att skapa ett öppet arbetsklimat som utgör grund för delaktighet, engagemang och ansvarstagande.

Du samarbetar och samverkar för att din verksamhet i sin helhet blir så bra som möjligt. Du skapar förtroende genom att vara kunnig och lyhörd. Vi kommer att sätta stor vikt vid dina ledaregenskaper och din kommunikativa förmåga.

Du har för uppdraget, adekvat högskoleutbildning till exempel hälso- och sjukvård, socialt arbete, eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig. Du har datorvana och förmåga att hantera olika former av systemstöd samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi ser gärna att du tidigare har haft personalansvar och har goda kunskaper inom arbetsmiljöområdet.

Urval kommer att ske fortlöpande under rekryteringsperioden.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-01. Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Vill du veta mera

Upplysningar om tjänsten lämnas av Socialchef, Mikael Fornander tfn 0380 46 100 vx,
Fackliga företrädare
Sjuksköterska, Christin Gillberg tfn 0380-46539, christin.gillberg@ aneby.se

Du ansöker via följande länk: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e4b6a1c4-9ff6-4f98-adc9-3d5e74b1fe30.


Arbetsgivarens referensnummer är A865291
Sista ansökningsdag är 2019-04-22

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.Välkommen med din ansökan!