Semestervikarier till funktionshinderboende

Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 49 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter:

Vill du hjälpa personer med funktionsnedsättningar att kunna leva ett självständigt liv? Kanske ser du denna sommar som en möjlighet att få inblick i nya områden? Vi kan erbjuda dig många olika verksamheter att arbeta inom!

Som stödassistent arbetar du på ett boende med särskild service för personer med olika funktionsnedsättningar. Inom verksamheten har vi ett 30-tal gruppboenden med olika inriktningar. Från och med v.25 - v.33 har vi behov av semestervikarier, vii kan även erbjuda kortare timanställningar före och efter.

Ditt uppdrag hos oss innebär att du möjliggör för personer med funktionsnedsättning att utvecklas och ha en meningsfull tillvaro. Brukarens individuella behov är alltid utgångspunkten i arbetet och en viktig del av arbetet är att stimulera och motivera brukaren att göra så mycket som möjligt själv och utveckla sina förmågor. Arbetsuppgifterna handlar om allt från att stötta brukaren kring personlig hygien, måltider och städning till samhällskontakter. Som anställd på ett särskilt boende ger du stöd till brukare både i hemmet och under fritidsaktiviteter. Vi arbetar utifrån de genomförandeplaner som har upprättats för varje brukare. I dina arbetsuppgifter ingår social dokumentation.

Som anställd semestervikarie hos oss får du ett meningsfullt och roligt arbete där du får en god introduktion av våra erfarna medarbetare. Det finns goda möjligheter till fortsatt arbete efter sommaren. Var med oss i sommar och gör skillnad!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom funktionshinder. Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning, stödassistentutbildning, barn- och fritidsutbildning med inriktning funktionshinder eller pågående studier som är relevanta för arbetet. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom funktionshinder är det meriterande.

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och gärna tar egna initiativ. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och en god förmåga att samarbeta med andra. Det är även viktigt att du har ett respektfullt bemötande och god pedagogisk förmåga.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter, samt att arbeta med dokumentation, krävs goda kunskaper i det svenska språket både gällande tal och skrift.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 12

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: Semestervikariat. Tillträde från v. 25.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: A845214

Andra uppgifter:

Urval och intervjuer sker löpande.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Ann-Britt Svensson
Enhetschef Boendestöd
Telefon: 031-366 89 06 / 070-200 23 58

Carola Ernst
Enhetschef
Telefon: 031-366 98 05

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 010-442 94 20

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster