Administratör till Sockenvägen 28 Äldreboende

Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 54 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 1 600 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.

Arbetsuppgifter:

Som administratör är du ett nära och aktivt stöd till enheternas chefer. Du kommer att arbeta mot två chefer på Sockenvägen. En del i din roll är att skapa goda förutsättningar för chefen att planera och styra verksamheten. Du tillhör en administrativ grupp på fem personer med gemensamma arbetsplatsträffar. Varje administratör har sin placering ute i verksamheten. Arbetet innefattar dagliga administrativa uppgifter inom verksamheten utifrån enhetens behov. En stor del av arbetet innefattar arbete i verksamhetssystemen Personec, Time Care Pool, Time Care Planering alt. Multi Access samt att göra beställningar i Winst. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete där du får möjligheten att växa i rollen som administratör.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har gymnasiekompetens, gärna med administrativ inriktning. Du behöver IT-kompetens och logistisk förmåga. Ett ekonomiskt perspektiv är även önskvärt. Du behöver ha förmåga att fördela arbetsuppgifter på ett pedagogiskt sätt.

Du behöver ha mycket god erfarenhet av Time Care Planering alt. Multi Access och Personec då arbetet även innebär att lägga schema för hela verksamheten.

Meriterande om du har arbetat med rekrytering och hantering av arkiv då det kommer att ingå i arbetsuppgifterna.

Då arbetet innefattar muntlig och skriftlig kommunikation behöver du ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi förutsätter att du har god datorvana och behärskar de vanligaste systemen Outlook, Time Care, Treserva och Winst.

Vi söker dig som är en positiv och glad person som drivs av en vilja att stötta och hjälpa andra. För tjänsten krävs god samarbetsförmåga och förmåga att ta eget initiativ och ansvar. Du förväntas vara en god kommunikatör, flexibel och initiativrik med ett gott professionellt bemötande med hög servicekänsla. Då uppdraget är brett behöver du kunna strukturera ditt eget arbete samt ha ett stort mått av ordningssinne och tålamod.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-13
Referensnummer: A839349

Andra uppgifter:

Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Veronica Jakobsson
Enhetschef
Telefon: 031-366 77 70

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-366 72 05

Ida Ytterström
Vision
Telefon: 031-366 71 16

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster