Arbetsterapeut sommarvikariat

Tillbaka

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!


Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.


Arbetsuppgifter:

Vi söker semestervikarie som arbetsterapeut inom Hemsjukvården i Mölndals kommun. Enheten arbetar mot ordinärt boende, äldreboende, korttidsboende och mot funktionshinderboende. Vi har en bra sammanhållning och delar med oss av våra kunskaper och stöttar varandra. Vi arbetar med yrkesträffar och har ständigt pågående utvecklingsarbeten.

Som arbetsterapeut erbjuder vi dig att vara en del av vårt team bestående av arbetsterapeuter och fysioterapeuter inom kommunal hälso- och sjukvård. Vårt mål är att tillgodose våra patienters behov av trygghet, omsorg och livskvalitet utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.

Som arbetsterapeut arbetar du med bedömning och träning i aktivitet, hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassning samt handledning och instruktion till patienter och personal. Vi har ett nära samarbete med andra aktörer i kommunen, såsom sjuksköterskor, omsorgspersonal, biståndshandläggare och enhetschefer.
Vi erbjuder en grundläggande introduktion och du får en egen mentor under anställningstiden.

Urval och intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan!

Kvalifikationer:

Du ska vara legitimerad arbetsterapeut.
Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt. Arbetet ställer krav på god förmåga att kommunicera och dokumentera. Vi kommer även att se till personlig lämplighet. Du ska ha B-körkort och körvana med manuell växellåda.Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 3-6 månaders vikariat med tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-01

Arbetsgivarens referensnummer: A855188

Upplysningar lämnas av:

Annika Wållberg
Enhetschef Hemsjukvård
Telefon: 031-315 23 31

Facklig(a) företrädare
Agneta Berlin
Sveriges Arbetsterapeuter
Telefon: 031-315 10 00

Tillbaka