HR-ansvarig

Bohus Räddningstjänstförbund bildades 1 januari 2013 och består av en heltidsstation i Kungälv och fyra deltidsstationer placerade i Kode, Marstrand, Nol och Surte.
I de två medlemskommunerna, Ale och Kungälv, bor sammanlagt drygt 75 000 invånare och kommunerna är i ett expansivt utvecklingsskede.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en driven HR-ansvarig till en nyinrättad tjänst.
Du kommer, tillsammans med våra chefer, arbeta för att attrahera, rekrytera, behålla och utveckla vår verksamhet och medarbetare och på så sätt bidra till att Bohus Räddningstjänstförbund fortsätter vara en attraktiv arbetsgivare.

Du kommer att arbeta brett inom hela HR-området med strategiska och operativa frågor. Du stöttar chefer i bland annat rekryteringar, fackliga förhandlingar och rehabilitering.
Du är även vår kontaktperson gentemot Soltak AB som administrerar vår lönehantering.

I dina arbetsuppgifter ingår också arbete med våra arbetsmiljöfrågor samt att du organiserar och deltar i våra skyddsmöten.

I rollen förväntar vi oss att du bidrar med kunskap och förståelse för arbetsrättsliga lagar och regler som gäller vår verksamhet och att du har en aktiv omvärldsbevakning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom personalområdet eller liknande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har bred kunskap och erfarenhet av kvalificerat personalarbete och goda kunskaper i arbetsrätt.

Du är en driven person som kan arbeta självständigt. Det är viktigt att du är flexibel och prestigelös. Du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga och kan skapa förtroendefulla relationer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från kommunal verksamhet eller tidigare arbetat inom räddningstjänstens verksamhetsområde.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: A845603

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se och ska innehålla personligt brev och CV/meritförteckning.

Upplysningar lämnas av:

Håkan Lundgren
Förbundschef
Telefon: 0303-33 47 07

Fackliga företrädare:

Anders Bandgren Eriksson
Vision
Telefon: 0768-26 96 11

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster