Sommarvikariat Sjuksköterskor till Hemsjukvården

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Socialtjänst innefattar 3 verksamheter; Vård och omsorg, Individ- och familjeomsorg samt Funktionsvariation.

Vård och omsorg ansvarar för äldreomsorgen i Stenungsunds kommun. Hemsjukvården som utförs är lagstyrd och regleras primärt av Socialtjänstlagen (SoL) och Hälso- och sjukvårdslagen (HsL). Med människan i fokus verkställs insatser till personer som har behov av hjälp och stöd, exempelvis såsom i hemmet, på särskilda boenden, vid tillfälligt behov av korttidsplats samt behov av personlig assistans. Alla instanser i kedjan bidrar till en kvalitativ och säker vård och omsorg för våra omsorgstagare.

Vi hoppas och önskar att just Du vill göra en viktig insats i sommar och ta del av ett givande och betydelsefullt arbete nu under sommaren.

Du får en god introduktion med bredvidgång inför sommarvikariatet för att skapa en trygghet för dig när du utför dina arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska inom hemsjukvården har du ett huvudansvarsområde inom någon av följande områden: ordinärt boende, särskilt boende korttidsenhet eller LSS/psykiatri.

Arbetstiden är schemalagd och utförs både dag, kväll och helg. Merparten av arbetspassen är schemalagda dagtid. På kväll och helg arbetar du över alla områden vilket ger en flexibel och utmanande arbetsplats.

Arbetet sker utifrån ett patientperspektiv där man ser till varje patients individuella behov och med ett rehabiliterande förhållningssätt utifrån individens förutsättningar. Ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier såsom rehab/habiliteringspersonal och undersköterskor mm utgör en stor del av arbetet.

Det är ett flexibelt och omväxlande arbete, där man möter patienter med många olika vårdbehov och stödinsatser. Du utmanas med kreativa och roliga arbetsuppgifter där man sätter den enskilde i centrum och ser till varje individs behov och förutsättningar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenheter inom hemsjukvården är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-Körkort krävs

Vi ser att du ha ett positivt synsätt vad gäller utvecklingsarbete och kompetensutveckling. Du har förmågan att vara flexibel och självständig i att planera och utföra dina insatser.

Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt delar med dig av din kompetens. Du har lätt för att samarbeta och hitta lösningar på de utmaningar som uppstår.

Du motiveras av omväxlande arbete och att tillsammans med dina kollegor skapa en laganda där ni arbetar mot gemensamma mål och kompletterar varandra. Tveka inte på att söka sommarjobb hos oss! Dina insatser kommer våra av stor betydelse för våra patienter och dina kollegor i sommar.

Antal tjänster: 5

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-30
Referensnummer: A849102

Andra uppgifter:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Peter Bolin
Enhetschef Hemsjukvården
Telefon: 0303 73 02 55
E-post: peter.bolin@ stenungsund.se

Cathrine Oscarsson Kjellstrand
Enhetschef Hemsjukvård
Telefon: 0303-732802
E-post: cathrine.kjellstrand@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster