Lärare till Bollebygdskolan F-3

Tillbaka

Vill du vara med och arbeta i en helt ny skola?

Bollebygds kommun växer så det knakar, men vi är fortfarande en liten kommun. Vår skola är den största i kommunen med 450 elever och ca 50 medarbetare. I januari 2017 flyttade vi in i en helt ny skola med kreativa och utmanande lokaler.

Vi söker ytterligare en engagerad lärare, som vill arbeta med elever i årskurs F-3 på vår skola. Som lärare har du ansvaret för att varje elev får goda förutsättningar att utvecklas och nå sina mål. Du är väl förtrogen med att arbeta utifrån pedagogiska planeringar och genomför en kvalitativ undervisning som utgår från våra styrdokument.

Du vågar prova nytt och lär av erfarenheter, precis som vi. Du är legitimerad lärare och ser fördelarna med att jobba i ett arbetslag.

För mer information: http://www.bollebygd.se

Arbetsuppgifter:

I ditt arbete som lärare hos oss ingår ansvar för planering, genomförande, dokumentation samt utvärdering av verksamheten. Ditt uppdrag är att tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål.
Vidare ser vi att du arbetar för en trygg och stimulerande lärandemiljö. Som medlem i ett arbetslag förväntas du aktivt bidra till lagets driv och utveckling för alla elever.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad lärare för år F-3.

Du är nyfiken och kreativ och vill inspirera och utmana eleverna i deras lärande.

Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i arbetslag. Du är en reflekterande och strukturerad lärare med gedigna didaktiska kunskaper och insikt i läroplanen. Vidare har du ett professionellt och inkluderande arbetssätt.
I rollen som lärare hos oss är du en förebild, och du skapar förutsättningar för ett framgångsrikt lärande genom att skapa förtroende och genom ett gott bemötande. Din undervisning kännetecknas av balans mellan en tydlig pedagogisk planering och ett utrymme för elevernas initiativ och frågeställningar. Du behöver ha goda kunskaper i IKT och vi ser gärna att du har erfarenheter av att kommunicera med elever och vårdnadshavare via webben.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-25

Arbetsgivarens referensnummer: 17/85

Upplysningar lämnas av:

Margareta Röllgårdh
Rektor
Telefon: 033 - 430 56 70

Tillbaka