Ljudtekniker till Sommarscen Malmö

Publiceringsdatum: 2019-01-15

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Sommarscen Malmö presenterar varje sommar minst 150 föreställningar under bar himmel, på 30-40 olika spelplatser runt om i Malmö. Ambitionen är att ständigt utmana, överraska och inspirera publiken. Programmet spänner från det unika och oväntade mötet till det breda och folkliga med allt från barnteater, dans, litterära vandringar och jazz till film, pop, nycirkus, allsång och musik från hela världen. Föreställningar i både stort och litet format på Pildammsteatern, i parker, vid vattnet och i Malmös stadsmiljö. Med både regionala, nationella och internationella gästproduktioner och samproduktioner med Malmös kulturinstitutioner och fria aktörer skapas ett varierat programutbud med både bredd och djup.
Sommarscen Malmö har 6 medarbetare som arbetar året om med att planera verksamheten. Under sommarmånaderna arbetar ca 30 medarbetare som bland annat arrangemangsansvariga, tekniker och publikvärdar.

Arbetsuppgifter

Som ljudtekniker för Sommarscen Malmö deltar du i ett team av medarbetare som presenterar scenkonst utomhus i Malmö under hela sommaren. Det innebär att du deltar i den tekniska förproduktionen, packar och transporterar tekniken, riggar och kör ljud under genomförandet samt river teknik efter föreställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig med dokumenterad tidigare erfarenhet av ljudtekniskt arbete, gärna från ansvarig position.
Tidigare arbete med ljus- och scenteknik är meriterande.
Du har god kännedom om förutsättningarna för att planera och genomföra arrangemang och vet vad som fungerar utomhus.
Du är förutseende, säkerhetsmedveten, lösningsfokuserad och noggrann. Arbetet innebär mycket publikkontakt och kontakt med artister så du behöver vara kommunikativ och social.
Du kan hantera kritik på ett konstruktivt sätt och lösa akuta problem. Du tycker om att jobba i team och är en ansvarsfull kollega.
Du har goda språkkunskaper i svenska, engelska och gärna även i något av Malmös andra stora språk.

B-körkort är ett krav.

Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Löneform: Timlön.

Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid, varierande enligt schema.

Arbetstid: Schema. 

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Programsäsongen är 190615-190808.

Antal platser: ca 6 personer på visstidsanställning, timavlönade.

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-05

Referensnummer: 141 Ljudtekniker Sommarscen Malmö

Kontaktpersoner

 • Anna Novovic
 • Enhetschef
 • 0735735492
 • Kalle Larsson
 • Teknisk Producent
 • 0731-465316

Fackliga företrädare

 • Ulrika Hybrant
 • Vision
 • 0768-141868
 • Sadiye Altundal
 • Saco/NA
 • 0766-346057

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose malmöbornas behov.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt! Välkommen med din ansökan!
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

För mer information: http://www.malmo.se/sommarscen