2 Skolsköterskor till EMI i Härryda kommun

Tillbaka

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

Vi söker nu 2 skolsköterskor:
Djupedalskolan åk 4-9, 1 tjänst på 100% med tillsvidareanställning.
Landvetterskolan åk 6-9, 1 tjänst 100% med visstidsanställning, 1 år från 190801.

Djupedalskolan är en grundskola och grundsärskola för åk 4-9 med ca. 440 elever i Mölnlycke.

Landvetterskolan är en grundskola för åk F-9 med ca 750 elever i Landvetter centrum.

På båda skolorna finns det särskilda undervisningsgrupper för elever i behov av särskilt stöd. Elevhälsoteamen på skolorna arbetar förebyggande och hälsofrämjande för att tillsammans med skolans pedagoger ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för sitt lärande. Genom nära samarbete mellan alla kompetenser i elevhälsoteamen bidrar vi till att ge eleverna en trygg och utvecklande skolgång med allas lika värde i fokus. Vi arbetar ständigt för ett förtroendefullt och nära samarbete mellan hem och skola.

Du, som skolsköterska kommer att ha tät samverkan med det nätverk för skolsköterskor inom Härryda kommun som träffas regelbundet för samverkan och utveckling inom uppdraget.

För mer information: http://www.harryda.se/grundskola

Arbetsuppgifter:

Elevhälsan arbetar förebyggande och hälsofrämjande och verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Skolsköterskan, som arbetar mest med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar enligt Härryda Kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insatser, har också nära samarbete med rektor samt övriga inom elevhälsoteamet och driver tillsammans med dem utveckling av elevhälsoarbetet på skolan.

Kvalifikationer:

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterska och har tidigare erfarenhet av att arbeta inom elevhälsans medicinska insats. Erfarenhet av digitala verktyg såsom PMO är önskvärt.

För att arbeta som skolsköterska behöver du vara en god lyssnare, vara bra på att kommunicera och ha förmåga att skapa goda relationer med elever, lärare och vårdnadshavare. Du ska kunna organisera, planera och arbeta självständigt men också ha god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Rekryteringsarbetet påbörjas efter hand som ansökningarna kommer in.

Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal upprättas.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Djupedalskolan åk 4-9, 1 tjänst 100% med tillsvidareanställning från 20190812 eller enligt överenskommelse. Landvetterskolan åk 6-9, 1 tjänst 100% med visstidsanställning från 2019-08-01-2020-07-31.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-07

Arbetsgivarens referensnummer: A859688

Upplysningar lämnas av:

Kristina Edeland
Rektor (Djupedalskolan)
Telefon: 031-724 82 24
E-post: kristina.edeland@ harryda.se

Susanne Lorenzatti
Rektor (Landvetterskolan)
Telefon: 031-724 83 61
E-post: susanne.lorenzatti@ harryda.se

Gunilla Cederberg
Enhetschef
Telefon: 031-724 67 17
E-post: gunilla.cederberg@ harryda.se

Anna Lindelöf
Medicinskt ledningsansvarig skolsköterska
Telefon: 031-724 67 19
E-post: anna.lindelof@harryda.se

Facklig(a) företrädare
Pernilla Widholm Jolgård
Vårdförbundet
Telefon: 031-724 61 00 (vxl)

Tillbaka