Stödassistent

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:


Vill du vara med och skapa nytt? Vi söker stödassistenter med energi, vilja och driv att skapa en aktiv, nytänkande och flexibel verksamhet.

Som medarbetare på ett boende med särskild service är ditt uppdrag att göra vardagen meningsfull för personer med intellektuella funktionsnedsättningar, hemma och på fritiden. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att de boende skall få rätt stöd i alla vardagliga sysslor så som matlagning, städning, handling och fritidsaktiviteter. Det är avgörande att du har förmågan att arbeta tydliggörande och lågaffektivt, med fokus på individens självständighet och självbestämmande. Arbetet är situationsbaserat och utgår från genomförandeplanen. I ditt uppdrag ingår även social dokumentation och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Arbetstiden är förlagd vardagar samt varannan helg. Dag, kväll och jour.

Kvalifikationer:

Vi söker en person som har engagemang för målgruppen, är flexibel, lugn och förtroendeingivande. Du skall aktivt arbeta för att varje situation ska bli lyckad och ha förmåga att se och möta de boendes behov. Du skall ha god samarbetsförmåga och se möjligheter till utveckling. Det är av stor vikt att du har erfarenhet av att arbeta tydliggörande och med lågaffektivt bemötande.

Vi söker dig som är utbildad stödassistent eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Ett krav är att du har erfarenhet av autism. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Heltid/deltid, tillträde omgående

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: 34/19

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Catharina Sannum
Enhetschef
Telefon: 031-792 16 06

Fackliga företrädare:

Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 031-392 21 26

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster