Undersköterska/ Stödpedagog/ Stödassistent till LSS gruppboende TV

Tillbaka

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Gruppboenden är en del av verksamheten inom IFO/Funktionshinder i Öckerö kommun. Brukarna har beslut om bostad med stöd och service enligt LSS och verksamheten har sin grund i respekten för brukarens självbestämmande och integritet.


Arbetsuppgifter:

Du deltar aktivt i de olika arbetsuppgifterna som innefattar allt från pedagogiskt stöd i den dagliga livsföringen till personlig omvårdnad, samverkan med det övriga nätverket kring brukaren, dokumentation och utvärdering utifrån aktuell genomförandeplan. Du bidrar med att, tillsammans med dina kollegor, arbeta med brukaren i fokus när det gäller att utveckla arbetsmetoder, rutiner och ett professionellt förhållningsätt. Arbetspassen är förlagda veckans alla dagar och kan vara både tidig morgon, sen kväll samt journatt.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du har utbildning eller påbyggnadsutbildning från KY/YH eller högskola/universitet som riktar sig till arbete inom socialtjänstens område, samt utbildning inom vård och omsorg, barn och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av att arbeta med personer med intellektuella och psykiska funktionsnedsättningar. Det är meriterande om Du har erfarenhet av arbete med, personer med utmanande beteende, tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande samt goda kunskaper inom social dokumentation.
Det är viktigt att Du ser möjligheter, är bra på att samarbeta, är lugn, flexibel och har en positiv livssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är önskvärt.

Vi söker personal med pedagogisk kompetens och hjärta för vår målgrupp som vill ingå i arbetsgruppen på Heinövägens gruppbostad.

Vill du bli en stjärna i vårt team? Tveka inte! Gå in och sök så hoppas vi att just du blir en av oss.


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Intervjuer hålls löpande under ansökningstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid. ca 80%
Tillträde: Tillträde 190401 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-01

Arbetsgivarens referensnummer: A857900

Upplysningar lämnas av:

Catarina Nordqvist
Enhetschef
Telefon: 031-97 63 91

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare
Telefon: nås via kommunens växel 031-97 62 00

Tillbaka