LogotypSkriv ut

Sommarvikarie inom vård och omsorg

Om arbetsplatsen

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 500 medarbetare och omsätter cirka 250 miljoner kronor.

Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av
Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrande (LSS) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna.


Läs mer >>

Arbetsuppgifter

Vill du jobba med någon av sommarens viktigaste arbeten? Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete inom äldreomsorg, handikappomsorg eller socialpsykiatrin.

Inom äldreomsorgen kan du arbeta på någon av våra äldreboenden eller hemtjänst. Här träffar du våra äldre medborgare och bidrar till att underlätta deras vardag. På Handikappomsorgen och socialpsykiatrin Kan du arbeta på en gruppbostad, i dagligverksamhet eller som personlig assistent i någon brukares hem. Här möter du personer med olika funktionsnedsättningar och du finns där för att stötta och möjliggöra ett bra liv.

Vi erbjuder dig introduktion och bredvid gång inför arbetet och utbildning när tjänsten kräver det. Välkommen till ett sommarjobb som gör skillnad.

Under vecka 12 har vi följande aktiviteter:
Välkommen till café Gläntan på Karlstads universitet måndag 18 mars klockan 10.00-15.00.
Torsdag 21 mars klockan 15.00-18.00 är du välkommen till Björkhagsgatan 6 i Skoghalls centrum.
Under dagarna kommer du ha möjlighet att träffa våra chefer för en intervju och få mer information om vår verksamhet.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Kvalifikationer
• Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt är önskvärd.
• Du ska ha fyllt 18 år.
• Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande.
• B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden.
• Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder arbete på hel eller deltid, månadslön som därmed ger dig lön samma månad samt arbetstid enligt schema. Tillträde enligt överenskommelse.


Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Varaktighet: 3-6 månader
Arbetstid: Schema. 
Antal platser: 50


Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-06-30
Arbetsgivarens referensnummer: 20193201SO

Ansök här i samarbete med Aditro Recruit


Upplysningar

Helena Eriksson
Enhetschef
054-515217
helena.eriksson@hammaro.se

Fackliga företrädare nås via kommunens Kontaktcenter
054-515000(vxl)