Socialsekreterare till barn- och ungdomsenheten, Partille kommun

Vill du ha roligt på jobbet?
Vill du komma till en arbetsplats där du kan påverka?
Vill du jobba i en stabil organisation där du får utvecklas?

Partille kommun är en lagom stor kommun som är lätt att få en överblick över. Vi har ett gott samarbete med skolor, vår egen öppenvård (Familjehuset och Partille alkohol- och narkotikamottagning) och andra viktiga samarbetspartners. Vår förvaltning är också lätt att överblicka. Vi är tillräckligt många för att kunna göra ett gott arbete och samtidigt tillräckligt få för att kunna samarbeta på ett smidigt sätt. Tillsammans har vi fokus på att utveckla resurserna hos dem vi är till för. Varje medarbetares kompetens är viktig.

Arbetsuppgifter:

Då en av våra fantastiska kollegor har tagit möjligheten att utvecklas vidare inom enheten söker vi en socialsekreterare till oss på barn- och ungdomsenheten.

Som socialsekreterare hos oss får du engagerade arbetskamrater, gemenskap och omsorg om varandra. Enheten är uppdelad i tre team, varav ett arbetar med mottagande och förhandsbedömningar och de andra två med utredning och uppföljning. Det dagliga arbetet leds av två metodstödjare som ansvarar för varsitt utredarteam. Alla våra socialsekreterare får löpande processhandledning och som ny handläggare inom barn och unga genomgår du en grundutbildning genom Göteborgsregionen, Yrkesresan.

Hos oss kommer du att vara en del av ett spännande utvecklingsarbete för att skapa överblick och gemensamt ansvarstagande för enhetens barnavårdsutredningar. Vi strävar efter att ha varierade utredningstider och fokuserade beslutsunderlag. Enheten har nyligen vunnit barnkonventionspris för utvecklingsarbetet med barns delaktighet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad socionom. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och unga samt myndighetsutövning är detta meriterande.

Det är viktigt för oss att du som medarbetare både kan ge och ta emot stöd och förstår socialtjänstens uppdrag och utmaningar. Som medarbetare hos oss trivs du med dokumentation och administrativa uppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Varmt välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-25
Referensnummer: 45/19

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Susanne Wessman
Enhetschef
Telefon: 031-792 16 71

Fackliga företrädare:

Annika Dimberg
Vision
Telefon: 031 - 792 10 00

Sophie Mahlberg
SSR
Telefon: 031-7921530

Ilon Dirdal
SSR
Mobiltelefon: 031- 792 17 32

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster