Violinpedagog till Kulturskolan

Kulturskolan möter varje vecka drygt 1200 barn och ungdomar med kurser inom dans, slöjd, bild, film, teater och musik. Vi samarbetar över ämnesgränserna och med andra aktörer såsom grundskolan, gymnasiet, fritid, kulturlivet m.fl. Vi finns centralt i Kungälv i fräscha lokaler i Mimers Kulturhus tillsammans med bibliotek, gymnasium, teater, café och konsthall. Vi undervisar även ute på kommunens grundskolor. Mimers Kulturhus har ett särskilt fokus på barn och unga och vi har bl.a. en öppen kulturell verksamhet för ungdomar, KultLab.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en violinpedagog med tillträde 23 april eftersom nuvarande lärare ska vara föräldraledig. Du undervisar i violin, både i grupp och individuellt, och ensemble/orkester samt deltar i den sceniska verksamheten.

Vikariat 23/4-20/12. 90% under vårterminen och 80% under höstterminen. Stor möjlighet till förlängning av vikariatet även vårterminen-20. Vikariat kan delas på två personer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för violin och arbete med barn och unga. Du är duktig både med grupper och individer. Du har ett förhållningssätt med tro på elevers delaktighet, en bred stilkännedom och ett driv som lärare. Du är intresserad av att, tillsammans med kollega, utveckla och bedriva stråkämnet. Du har lärarexamen alternativt annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2019-04-23
Tidsbegränsat till: 2019-12-20

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-01
Referensnummer: A847611

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Mariella Sivertstrand
Chef Kulturskola och Mimers Kulturhus
Telefon: 0725 - 507704

Fackliga företrädare:

Sanna Aksoy
Lärarförbundet
Telefon: 0702-31 71 23

Göran Karlsson
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0733 - 360929

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster