Lilla förskola i Ödenäs söker förskollärare 100%

Du får bara inte missa chansen att få arbeta i Ödenäs förskola! Ett sådant tillfälle inträffar sällan. Här arbetar vi i en lugn naturskön miljö med utegården gränsande till kohagen och Hembygdsföreningen. På slingrande grusvägar tar vi promenader till den närbelägna skogen och på vägen tittar vi på hönorna som sprätter i gräset. Förskolan har hästar och kor som närmsta grannar och Ödenäs är en levande landsbygd med många gårdar där jorden fortfarande brukas. Barnantalet ökar och fler och fler upptäcker hur fint det är och vilka fördelar det är med att bo här.
Ödenäs ligger endast 16 km från Alingsås, 12 km från Hemsjö, 13 km från Ingared och 14 km från Hindås.
På förskolan går det idag 36 barn i åldrarna 1-5 år. De är fördelade på två avdelningar, Östergårdens barn är i åldrarna 1-3 och Mellomgårdens barn är 3-5 år. Vår kapacitet är ca 40 barn. Våra lokaler är ljusa och trivsamma och ett av Mellomgårdens rum samutnyttjas av F-klass och fritids del av dagen. Vi samverkar också med fritidshemmet vid öppning och stängning.
Våra två arbetslag består idag av en förskollärare och två barnskötare på Östergårdens avdelning och tre förskollärare och en vikarierande barnskötare på Mellomgårdens avdelning. Vi vill gärna ha in en förskollärare till i vårt glada gäng med kommande placering på Mellomgården.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är driven, strukturerad, påhittig, glad och humoristisk. Vi tror att en positiv livssyn, flexibilitet och gott lösningsfokus fixar det mesta. En inkluderande lärmiljö såväl utomhus som inomhus är något vi vill utveckla mer, där kan du vara med och inspirera oss. Vi har högt till tak, en tillåtande atmosfär där vi övar och prövar tillsammans och tillsammans bygger vi ett gott klimat för delaktighet, samskapande och lärande. I kommunikation och samspel skapar vi goda relationer med varandra, barnen och föräldrarna.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare eller lärare tidigare åldrar med behörighet att arbeta i förskolan.
Besök oss gärna! eller ring för mer info.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-19
Referensnummer: A847130

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag.

Upplysningar lämnas av:

Christina Lundh
Förskolechef Hemsjö/Ödenäs
Telefon: 0322-61 72 75

Anna-Maria Noby
Förskollärare
Telefon: 0322-53308

Fackliga företrädare:

Elisabeth Nilsson
Fritidspedagog
Telefon: 0322-531 66

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster