GIS- ingenjör till en av Sveriges snabbast växande kommuner!

Tillbaka

Vi bygger och utvecklar Bollebygd – vill du vara med?

Bollebygd är en av Sveriges snabbast växande kommuner med många spännande samhällsbyggnadsprojekt de kommande åren. Vi finns i en expansiv region mellan Göteborg och Borås och har en ständig utveckling av nya områden för bostäder och verksamheter. Vi utvecklar också våra befintliga miljöer i både tätort och landsbygd och har precis startat arbetet med en ny Översiktsplan.

Vi behöver förstärka vårt team med en GIS- ingenjör. Hos oss erbjuds du möjligheter att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom GIS. Hos oss arbetar du i en organisation med korta beslutsvägar och har en självklar del i utvecklingen av vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:

Som GIS- ingenjör arbetar du med stort eget ansvar i detaljplan och översiktsplanarbetet genom att ta fram grundkartor, analysera och illustrera geografiskt knuten information Du arbetar självständigt i nära samverkan med olika förvaltningar inom kommunen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom GIS eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du tidigare erfarenhet av ArcGIS och Topocad är det meriterande. Du har också B-körkort.

Vi tror att du har flera års erfarenhet av GIS-arbete och har kunskaper om den lagstiftning som styr samhällsbyggnadsområdet. Du är också serviceinriktad och lyhörd och tycker att det är stimulerande att arbeta i team. Att ha lösningsfokus och ett positivt och engagerat förhållningssätt är självklart för dig.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Bollebygds kommun arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Hos oss erbjuds du goda möjligheter till kompetensutveckling och vi arbetar aktivt för att våra medarbetare ska växa i sin roll. Du erbjuds också möjligheten att köpa Västtrafikkort med nettolöneavdrag och miljöbil som personalbil och löneväxling till pension med bruttolöneavdrag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi noga tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringskonsulter och liknande.

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-10

Arbetsgivarens referensnummer: 17/30

Upplysningar lämnas av:

Ann-Charlotte Lind
Förvaltningschef
Telefon: 033 - 430 55 50

Tillbaka