Musiklärarvikariat Ingareds skola

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.
Ingareds skola ligger naturskönt i Alingsås kommuns södra del och invånarantalet växer snabbt, med många nya barnfamiljer. På Ingareds enhet sätter vi elevens lärande i centrum. Vi arbetar utifrån varje elevs styrkor och förmågor, och vill att alla elever ska ges möjlighet att nå sin fulla potential och känna lust att lära. Vårt arbete bygger på samarbete, flexibilitet och en rak och inspirerande kommunikation mellan varandra i arbetslagen. Klimatet är tillåtande och vi är genuint nyfikna på varandra. Vi har en stark teamkänsla och hjälper varandra att utvecklas och blir bättre på det vi gör.

Arbetsuppgifter:

Kul att just du valde att öppna denna annons!
Då ordinarie lärare ska vara föräldraledig söker vi en vikarie under våren. Du kommer att ansvara för undervisning i musik för elever i skolår 3-6 i Ingareds skolan och Hemsjö skola, samt teknik för elever i skolår 4-6 Ingareds skolan.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lärarlegitimation/behörighet för undervisning i musik/teknik. Vi ser att du har lätt för att samarbeta, är självständig och kreativ. Samt att du aktivt deltar i vårt gemensamma arbete på skolan och i arbetslaget.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: 2019-04-01
Tidsbegränsat till:  2019-06-20

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-25
Referensnummer: A842327

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Malin Friberg
Rektor
Telefon: 0322-616 038
E-post: malin.friberg@alingsas.se

Fackliga företrädare:

Hannes Andreasson
Fritidspedagog
Telefon: 0738-199027
E-post: hannes.andreasson@ alingsas.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster