Stora Vallaskolan söker biträdande rektor

Tillbaka

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Arbetsuppgifter:

Stora vallaskolan är en 7-9-skola som även har en grundsärskola med inriktning ämnen.

Som biträdande rektor på Stora vallaskolan ska du tillsammans med rektor driva den pedagogiska utvecklingen gentemot målen i de båda skolformernas läroplaner och skollag. Du ska tillsammans med övrig personal utveckla skolan i Degerfors kommun och verkställa kommunalt fattade beslut. Du är direkt underställd rektor på Stora vallaskolan.

Vi erbjuder dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter samt ett nära samarbete med erfarna kollegor i grundskolans ledningsgrupp.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning och gärna erfarenhet inom skolverksamhet. Du är förtrogen med grundskolans och grundsärskolans styrdokument samt värdegrund. Du har en god strategisk och analytisk förmåga. Som person är du engagerad, lösningsinriktad och har en god relationell och kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Rekryteringsarbetet kan komma att dra igång innan ansökningsperiodens slut.

Övrigt:

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-15

Arbetsgivarens referensnummer: A849942

Upplysningar lämnas av:

Lennart Vestervall
Rektor
Telefon: 0586-483 30
E-post: lennart.vestervall@ degerfors.se

Facklig(a) företrädare
Robert Karlsson
Skolledarförbundet
Telefon: 0586-48453
E-post: robert.karlsson@ degerfors.se

Åsa Jansson
Skolledarföreningen
E-post: asa.christina.jansson@ degerfors.se

Tillbaka