Systemtekniker på IT-funktionen

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

IT-funktionen i Härryda kommun är i ständig förändring då vårt mål är att leverera modern IT med inslag av nytänkande och med en hög servicenivå till våra verksamheter och kunder. IT-utvecklingen i Härryda kommun är inne i ett expansivt skede som ställer höga krav på en stödjande central IT-funktion. Vi tillhandahåller både lokalproducerade tjänster och tjänster som bygger på funktionalitet i Azure och Office 365. För att möta verksamhetens krav rekryterar vi nu ytterligare en service och kundorienterad systemtekniker.

IT-funktionen består idag av sjutton medarbetare som arbetar inom projektledning, systemförvaltning, drift, servicedesk, support och ledning.

Arbetsuppgifter:

Din nästa utmaning?

Som systemtekniker på IT-funktionen kommer du att tillsammans med dina kollegor att ansvara för att vi levererar verksamhetsnytta med en hög kvalité. Det innebär att du som en del av ett team kommer att få utpekade ansvarsområden inom ditt kompetensområde samt att du kommer att arbeta nära våra kunder med fokus på en hög service och att identifiera kundens framtida behov, allt för att vi som serviceorganisation skall kunna leverera en förstklassig service till våra kunder.

I din roll kommer du att:
• vara teknisk funktions- och driftansvarig för verksamhetssystem
• utföra felsökning av verksamhetssystemens hård- och mjukvara
• utföra systemuppgraderingar och underhåll
• ansvara för leverantörskontakter vi felsökning och utveckling
• vara aktiv i supportflödet vid incidenter och felanmälningar
• arbeta med förbättringsåtgärder, effektivisering och bidra till vår fortsatta utveckling
• arbete med omvärldsbevakning inom dina områden
• vara lyhörd för våra kunders behov och transformera dessa till funktionell IT
• vara bidragande till att IT levererar en hög servicegrad till våra kunder

Härryda kommun lägger stor vikt vid din personliga utveckling och att du fortsätter att utvecklas inom dina nuvarande likväl som nya kompetensområden.

Kvalifikationer:

Och vem är du?

Vi söker nu dig som har flera års erfarenhet av IT inom nedan beskriva områden. Du söker nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter och letar efter en spännande och intressant arbetsplats som eftersträvar en hög servicegrad och som levererar nytta och mervärde för våra kunder, politiker och kommuninvånare. Du skall enligt arbetsgivaren ha relevant högskoleutbildning (med dokumenterad arbetslivserfarenhet inom IT) alternativt arbetslivserfarenhet som värderas likvärdig med högskoleutbildning.

Vi söker dig som har erfarenhet inom nedan beskriva områden:
• Microsoft Server
• Bra förståelse för alternativt kunskap inom server och hårdvara
• Virtualisering
• Applikationssupport
• Powershell

Det är meriterande om du även har erfarenhet av ett eller flera områden inom:
• för kommuner ofta förekommande relevanta verksamhetssystem
• Erfarenhet av att arbeta med SQL-databaser

Som person är du förtroendeingivande, engagerad, intresserad av att utvecklas och har en vilja att dela med dig av dina kunskaper. Du är lyhörd och ställer upp för verksamheten när det behövs. Du är professionell i ditt arbete, har god samarbetsförmåga och social kompetens och arbetar enkelt med både kollegor och våra kunder. Du är en noggrann person som trivs i en kreativ miljö. Du kan ta egna beslut, har lätt för att knyta nya kontakter och har en stor känsla för kvalité. I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav för denna tjänst. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vill du vara en del av ett härligt team i en kommun med hög tillväxt och spännande utmaningar, välkommen med din ansökan till Härryda kommun. Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-17
Referensnummer: A846096

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Anders Lagerkvist
IT-chef
Telefon: 031-724 70 36
E-post: anders.lagerkvist@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Jennie Andersson
Vision
Telefon: 031-724 63 42
E-post: vision@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster