Förskollärare, Garnvindeskolan

Tillbaka

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Garnvindeskolan är en trivsam F-3 skola med gott rykte. Vi ser barnet hela dagen och arbetar tätt tillsammans. Vi är också stolta över vår "Grön flagg". I förskoleklass arbetar två förskollärare med ansvar för cirka 20 barn.

För mer information: https://ale.se/

Arbetsuppgifter:

Du är legitimerad förskollärare med stenkoll på uppdraget och vet att alla åtgärder ska göras utifrån uppdrag och läroplan. Du kommer att ha delat ansvar för en förskoleklass av tre. Ni samverkar med de andra avdelningarna och med lärare 1-3 samt fritidspersonal.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad förskollärare.
Du behöver ha goda ledaregenskaper och tankar om hur man organiserar förskoleklassens verksamhet så att barnen utvecklas både socialt och kunskapsmässigt. Det finns stora möjligheter att utforma tjänstens innehåll utifrån nya tankar.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk vid pågående personalplanering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-05. 
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: A856567

Upplysningar lämnas av:

Lena Strand
Rektor Garnvindeskolan
Mobiltelefon: 0704-32 04 91
E-post: lena.strand@ale.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Tillbaka