Adminstratör 100%

Arbetsplatsen

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, dig själv och andra.
Med anledning av pensionsavgång söker Bodens kommun socialförvaltning administratör till administrativa avdelning.

Läs mer >>

Arbetsuppgifter

Som administratör inom administrativa avdelningen arbetar du i ett team av administratörer. Huvudsakliga arbetsuppgifter för teamet är handläggning och debitering av avgifter inom äldre- och handikappomsorgen, hyresadministration för äldreboenden, Lass-återsökning via försäkringskassan samt kontering av fakturor.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Minst gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi. Goda kunskaper vad gäller administrativt arbete med stöd av IT-baserade system. Erfarenhet av verksamhetssystemet Treserva är meriterande. Arbetet innebär dagliga kontakter med brukare och kommunmedborgare. För att vi ska kunna leverera bra service förväntar vi oss att du är positiv, kundorienterad och kan uttrycka dig på ett enkelt och lättförståeligt sätt i såväl tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenkommelse.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden. Anställningsvillkor enligt avtal.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
Utdrag ur belastningsregistret måste visas före anställning
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-05-17
Arbetsgivarens referensnummer: A873616

Ansök här i samarbete med OffentligaJobb

Upplysningar

Mats Björk
Administrativ chef
0921-620 00

Annelie Wemmenhag
Vision
0921-622 05