Tekniska förvaltningen söker projektledare

Tillbaka

Växjö kommun är Europas grönaste stad, vilket innebär att det hållbara samhället är en självklarhet för oss. Det vi på tekniska förvaltningen arbetar med har betydelse för alla medborgare i Växjö kommun. Vårt ansvarsområde omfattar utveckling, planering och produktion samt underhåll och skötsel av naturområden, parker, gator, trafik, avfallshantering och VA-ledningssystem.
Växjö växer och vi söker dig som vill vara med och forma framtidens Växjö. Tjänsten som projektledare är placerad på planeringsavdelningen som bland annat ansvarar för utveckling av stadsmiljö, trafik och projektering.

Arbetsuppgifter:

Planeringsavdelningen på tekniska förvaltningen ansvarar för kommunens investeringar av allmän platsmark så som gator, torg, parker, lekplatser etc. Vi ansvarar för såväl nybyggnation som för ombyggnation. Ett nära samarbete sker med VA-avdelningen och kommunledningsförvaltningen främst vid exploateringsprojekt.
Arbetet innebär framför allt att vara projektledare för infrastrukturprojekt enligt förvaltningens framtagna riktlinjer men även att bistå i andra projekt vid behov som tex byggledare eller kontrollant.

Kvalifikationer:

Du har erfarenhet av att leda infrastrukturprojekt och vi ser gärna att du har erfarenhet från entreprenörsidan. Du är van vid att planera och leda och det är en fördel om du har erfarenhet från att granska bygghandlingar och kalkyler.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är engagerad, kreativ, kan organisera och har god samarbetsförmåga.
Tjänsten kräver körkort B.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av t ex ålder, kön och etnicitet.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-10

Arbetsgivarens referensnummer: TF3/19

Upplysningar lämnas av:

Malin Engström
Avdelningschef för planeringsavdelning
Telefon: 0470-412 40

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom Växjö kommuns kontaktcenter
Telefon: 0470-41 000

Tillbaka