<<Tillbaka

Legitimerad fysioterapeutDu vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Nu söker vi på hemvård syd och centrum en fysioterapeut!

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut har du det övergripande rehabiliteringsansvaret tillsammans med arbetsterapeut i verksamheten. Du ansvarar för bedömning, träning, utvärdering och uppföljning gällande rörelseapparaten och andningsfunktionen. Du ansvarar för TENS behandling utifrån läkarordination samt bedömning, utprovning och uppföljning av tekniska hjälpmedel utifrån fysioterapeutens/sjukgymnastens förskrivningsrätt. I arbetsuppgiften ingår även att handleda och delegera omvårdnadspersonalen.

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss arbetar du i team med arbetsterapeuter, sjuksköterskor och undersköterskor. Du fastställer mål för de fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatserna tillsammans med den enskilde och teamet och har en viktig roll när det gäller helheten kring planeringen.

Inom hemvården kommer du göra hembesök i ordinärt boende.

Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete och en hälsomedveten och rökfri arbetsplats. Som anställd får du friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i dig själv och bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra. Du ska ha ett rehabiliterande synsätt och kunna handleda och entusiasmera omvårdnadspersonal som du arbetar nära med.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du:

• Vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast

• Ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL, SoL och LSS

• Ha grundläggande datorkunskaper i Office/dokumentationsvana och har vana att skriva och förmedla instruktioner/behandlingsinsatser.

• Inneha B-körkort

Vi önskar att du har pedagogisk förmåga. Att du är rak och tydlig i kommunikation. Att du alltid agerar för verksamhetens bästa och har goda relationer till andra. Att du bemöter människor med respekt, trovärdighet och ett serviceinriktat förhållningssätt.

Du ska vara en god förebild som representant för Hälso- och sjukvårdsarbetet och ha förmåga att reagera, prioritera, agera, leverera och utvärdera. Du bejakar utveckling och aktivt verkar för att utvärdera och ompröva.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 2

Upplysningar

Towe Bildtgård
Enhetschef Syd 1 & 2
0708-193655

Fackliga representanter:

Patrice Pommer Lhota
042-10 59 61

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C23755
Sista ansökningsdatum: 2019-01-15


Sök jobbet här

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju.

Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.