Vi behöver dig som vill vara med och utforma kommunens framtida gestaltning!
På samhällsbyggnadsavdelningen arbetar vi i ett brett spektrum med översiktsplanering, detaljplanering, bygglov, kart och GIS, miljö- och hälsoskydd, livsmedel, naturfrågor, miljömål, energi- och klimatrådgivning, trafikfrågor och räddningstjänst.
I vår lilla kommun ges, genom närheten och tillgängligheten till andra specialister, chefer och politiker, unika möjligheter till påverkan, samverkan, insyn och utveckling. Nätverk av stads- och planarkitekter på höglandet, i länet och regionen är väl etablerat.

Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahososs

Planarkitekt / planingenjör / fysisk planerare


Arbetsuppgifter

Som planarkitekt kommer du övergripande att arbeta med att utforma kommunens framtida utveckling och gestaltning. Du kommer att handlägga planärenden, i huvudsak detaljplaner men också översiktlig planering, ansvara för kommunens kartverk, vara GIS-ansvarig, medverka i bygglovprocessen, arbeta med samhällsutvecklingsfrågor i stort. Projektarbeten ingår.

Kvalifikationer

Du är högskoleutbildad med inriktning på samhällsplanering, fysisk planering, arkitekt eller motsvarande, erfarenhet från kommunal sektor är meriterande.
Arbetet kräver en god portion av eget ansvar och förmåga att själv och genom andra driva kommunens utveckling framåt, vi ställer därför krav på din pedagogiska förmåga att förklara sammanhangen i den fysiska gestaltningen.
Din egen förmåga att leda dig själv effektivt i ditt dagliga arbete är viktig, givet är att du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.
B-körkort.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-02-05. Tillträde sker efter särskild överenskommelse
Antal platser: 1

Vill du veta mera

Upplysningar om tjänsten lämnas av Samhällsbyggnadschef & tf Kommunchef, Michael Wirestam tfn 0380 46 100, michael.wirestam@aneby.se

Fackliga företrädare
fackliga företrädare nås via vår växel 0380 46 100
Du ansöker via följande länk: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f8b30120-af0d-407c-b48b-5c9714405715.


Arbetsgivarens referensnummer är A729997
Sista ansökningsdag är 2017-12-03

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.Välkommen med din ansökan!