Pianolärare

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Arbetsuppgifter:

Vill du bli vår nya pianolärare?

Som pianolärare leder och undervisar du barn och ungdomar i åldern 7-20 år både individuellt och i grupp. Med lekfull pedagogik och olika övningar utvecklar du elevernas tekniska spelförmåga och musikaliska uttryck. Tillsammans med kollegor arbetar du ämnesövergripande med grupper och gärna med andra kulturuttryck. I arbetet ingår också att tillsammans med eleverna genomföra konserter/föreställningar och arbeta i andra gemensamma projekt. Ditt mål är att stärka såväl elevens individuella utveckling som gruppers utveckling.
Du tillhör kulturenheten med cirka 15 kollegor där kulturskolan är en stor del av verksamheten. I arbetet ingår att tillsammans med kollegor och ledning utveckla kulturskolans verksamhet.

Huvuddelen av arbetet sker eftermiddagar/kvällar. Du är van att driva projekt och som person är du empatisk, relationsskapande och driven. Du är bra på att ta tillvara elevernas egna idéer och göra dem delaktiga. Du tar ett stort ansvar för ditt arbete och trivs att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö. I arbetet ingår att marknadsföra såväl din egen inriktning som Kulturskolan som helhet.

Kvalifikationer:

Du har musiklärarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Meriterande att inneha lärarlegitimation.

Vi önskar att du har god digital kompetens, erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar, gärna inom skola och/eller kulturskola samt goda musikaliska och/eller andra estetiska erfarenheter. Du ska ha insikt om barns olika behov och stor pedagogisk kompetens. Arbetet sker ofta tillsammans med andra och därför krävs även samarbetsförmåga vilket också är viktigt för att kunna möta vårdnadshavare, kollegor och andra medarbetare inom kommunen. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Kulturskolan är i ett utvecklingsskede och du som blivande medarbetare behöver välkomna förändringar och vara positiv till att prova nya metoder för att bland annat nå fler och nya barn och ungdomar till Kulturskolan.

Vi söker dig som vill arbeta i en nyskapande kulturskola. Du är nyfiken, lärande, prestigelös och reflekterande. Du strukturerar och prioriterar ditt arbete effektivt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, trivs bra att arbeta enskilt och i projekt med andra.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Vid eventuell intervju uppvisas betyg/intyg och kontaktuppgifter till två referenser.
Vi ser fram emot din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-25
Referensnummer: A850036

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Upplysningar lämnas av:

Karl-Erik Engström
Tf enhetschef kulturenheten
Telefon: 0303-70 36 33, 0734-13 48 83

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster