Ekonomibiträden till vårt kök på Avenboken

Publiceringsdatum: 2019-02-20

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Inom arbetsmarknads- och socialförvaltningen är vi cirka 2 400 medarbetare som arbetar tillsammans med arbetsmarknadsfrågor och socialt arbete. Vi formar och utvecklar en verksamhet som svarar an mot de utmaningar och möjligheter Malmö stad står inför, nu och i framtiden.

Avenbokens behandlingshem och Avenbokens ReBo är två miljöterapeutiska institutioner som vänder sig till vuxna missbrukare. Nu söker vi två ekonomibiträden till vårt kök som tillsammans med två kollegor tillagar och serverar lunch och kvällsmål till institutionerna. Arbetet innebär förutom förekommande arbetsuppgifter i köket ett samarbete med personalen på institutionerna samt ett samarbete med i behandlingen inskrivna gäster.

Arbetsuppgifter

Tillagning och servering av lunch och kvällsmål, ca 60-70 portioner/måltid. Utöver matlagning, förekommande arbetsuppgifter i kök såsom disk, städning, leveranser och administration kring beställningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, erfarenhet av storskalig matlagning samt av att arbeta i storkök. Då beställningar sker digitalt krävs en viss datorvana och du bör även ha god svenska i såväl tal som skrift.

Gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning inom livsmedel, hotell och restaurang eller motsvarande är meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i livsmedelshygien, livsmedel och näringslära och ett intresse av att förmedla dina kunskaper till andra.

Även erfarenhet av socialt arbete, erfarenhet av arbete på institution,
vana av att möta människor i utsatta situationer och/eller erfarenhet av arbete med målgruppen vuxna missbrukare är meriterande för tjänsten.

Som person är du trygg och stabil. Du är empatisk men kan sätta gränser när det krävs samt har en hög grad av integritet. Arbetet kräver att du är tydlig i ditt sätt att agera och kommunicera och att du har ett gott och professionellt bemötande samt delar Malmös värdegrund om alla människors lika värde. Arbetet kräver mycket god samarbetsförmåga då du i detta arbete jobbar nära våra brukare och övrig personal på boendet.

Arbetet kräver vidare att du kan planera ditt arbete, har ett eget driv samt att du organiserar och prioriterar dina aktiviteter självständigt och levererar i tid. Då vi i hög grad arbetar utifrån verksamhetens och våra brukares behov är det viktigt att du har en hög grad av flexibilitet. Det innebär att du har lätt för att förhålla dig till ändrade omständigheter samt anpassar ditt förhållningssätt efter både situation och person.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid.  Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl 8.00 - 16.30.

Tillträde: 2019-06-10

Tidsbegränsat till: 2019-08-16

Antal platser: 2

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-06

Referensnummer: 37/19-176

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

  • Kommunal
  • 040-34 55 04

Övrigt

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anger i annonsen.