Eklanda äldreboende söker undersköterskor

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Nu söker vi undersköterskor till Eklanda äldreboende. Eklanda äldreboende ligger i Fässbergsdalen på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. I närområdet finns skolor, naturstråk och promenadstigar. Eklanda äldreboende har 71 lägenheter. 41 är till för personer med demenssjukdom. Trädgården är skapad utifrån de fyra elementen jord, vatten, eld och luft och är till för att stimulera alla sinnen. Under sommarhalvåret kan du köpa glass och fika på boendets Café Solrosen. Eklanda har ett brett utbud av aktiviteter. Varje vecka anordnas bingo, gymnastik, bokcirkel, café med mera. Eklanda äldreboende erbjuder även gudstjänst, konserter och dans. Här finns dessutom tillgång till fotvård, frisör och tandläkare.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi efter undersköterskor som brinner och har engagemang för att vårda och hjälpa äldre personer med en demenssjukdom eller som har en somatisk sjukdom.

På Eklanda äldreboende sätter vi de äldre i fokus och bevarar deras intressen och behov bland annat genom teamträffar med sjukgymnaster, arbetsterapeuter och sjuksköterskor. Alla medarbetare är delaktiga i schemaläggningsprocessen och lägger sitt önskeschema i TimeCare. Vi samarbetar inom hela äldreboendet vilket gör att alla medarbetare förväntas kunna arbeta på alla avdelningar. Som nyanställda får du en introduktion där man får träffa enhetschefer på plats, undersköterskor, sjuksköterskor och samordnare.

Om du är en flexibel, positiv, engagerad och har god samarbetsförmåga, brinner för att vårda och tycker att det är stimulerande att arbeta med äldre människor ser vi att just du söker till oss på Eklanda redan idag.


Kvalifikationer:

• Vård- och omsorgsprogrammet, meriterande med YH/KY-utbildning, inriktning mot demensvård/äldrepsykiatri
• Dokumenterad erfarenhet av demens och/eller somatik
• Goda datakunskaper/IT- system
• Kunskap i social dokumentation
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
• Erfarenhet krävs av omvårdande arbete, gärna inom äldrevården

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. I denna rekrytering kommer urval och intervjuer att ske löpande.

Vi söker medarbetare till 3 st tillsvidaretjänster med tjänstgöringsgrad 75% och till 1 vikariat med tjänstgöringsgrad 100%. Ange i ansökan vilket du är intresserad av.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-01-29
Referensnummer: A833108

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Sophie Kefala
Enhetschef
Telefon: 031-315 28 40

Maria A Svensson
Enhetschef
Telefon: 031-315 27 82

Annika Mattsson
Enhetschef Äldreboende
Mobiltelefon: 0704-543408

Fackliga företrädare:

Kommunal Mölndal
Telefon: 031-3153330

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster