<<Tillbaka

Lärare i arabiska som modernt språk till Olympiaskolan i HelsingborgDu vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Olympiaskolan har drygt 600 elever och är belägen i centrala Helsingborg. På skolan finns följande gymnasieprogram: Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet samt Introduktionsprogrammet. På Olympiaskolan för vi ett målmedvetet arbete för att skapa en vi-känsla där alla känner ett stort ansvar för verksamheten. Det ska finnas ett naturligt och välfungerande samarbete mellan alla på skolan, allt för att våra elever ska uppnå sina högt uppsatta mål.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med ämnet arabiska som modernt språk, steg 3. Du kommer att planera och genomföra ca 60 prövningar i språket. Eleverna kommer från fyra olika kommunala gymnasieskolor.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i arabiska som modernt språk.

Du använder pedagogisk dokumentation som metod för att öka den egna medvetenheten om arbetet i skolan. Eftersom datorn och IKT är ett naturligt arbetsverktyg hos oss bör du ha goda IT- kunskaper.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Tillträde: 2019-02-06. Omfattning 80% fördelas på arbetsdagar inom anställningstiden efter överenskommelse vid anställning.
Tidsbegränsat till: 2019-04-12
Antal platser: 1

Upplysningar

Anders Nilsson
Rektor
042-10 22 01
anders.nilsson@helsingborg.se

Fackliga representanter:

Lärarförbundet
042-10 54 94

Lärarnas riksförbund
042-10 59 98

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: C24592
Sista ansökningsdatum: 2019-01-31


Sök jobbet här

I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF


Läs mer om oss på vår hemsida