Utbildningsledare/ Projektledare

Tillbaka

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Campus Mölndal är en av Sveriges ledande utbildningsaktörer inom yrkesintegrerad vuxenutbildning. Vi erbjuder utbildning på grundläggande och gymnasial nivå, svenska för invandrare (SFI), särskild utbildning för vuxna (Särvux), yrkesutbildning för vuxna samt ett växande utbud av uppdragsutbildningar och utbildningar inom yrkeshögskolan. Skolan ligger centralt i Mölndal och endast cirka 10 minuter från Göteborg eller 10 min till Kungsbacka med pendeltåg.

Utbildningsfrågorna är mer aktuella än någonsin vilket skapar en händelserik och utvecklingsintensiv utbildningsmiljö i Västsverige. Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos oss med stor möjlighet till personlig utveckling.

Yrkeshögskolan i Mölndals stad växer och utökar sin verksamhet genom ett flertal nya utbildningar inom Campus Mölndal.

Arbetsuppgifter:

Utbildningsledare är ett roligt och utvecklande arbete. Vi tror att du som söker jobbet har projektledaregenskaper, bl.a. i form av planering och god framförhållning, men också genom en förmåga att leda möten och entusiasmera människor. Under året kommer du möta en variation av arbetsuppgifter och du behöver trivas med att leda både dig själv och andra.

Som utbildningsledare har du det huvudsakliga ansvaret för att verksamheten i skolan fungerar. Din roll är som mentor eller coach kring alla frågor som inte har direkt koppling till undervisningen. Du har koll på att våra studerande trivs och klarar sina studier.
Du bidrar till att upprätthålla en aktiv samverkan mellan arbetsliv och skola genom att regelbundet bjuda in gästföreläsare, arrangera studiebesök och ordna LIA-platser som de studerande kan söka. Du behöver känna dig bekväm med att nätverka och att gå från ord till handling. Som projektledare är det du som ser till att det som diskuteras också leder till beslut och genomförande.

I uppdraget ingår att undervisa eller hålla workshops för våra studenter inom områden som bidrar till att förbereda våra studerande för arbetslivet. Hit hör t.ex. personlig marknadsföring, att skriva cv och brev samt intervjuträning. Du kan även komma att undervisa inom områden som kommunikation, samarbete och entreprenörskap.

Andra ansvarsområden är:
• Studerandeadministration
• Kontaktperson för undervisande konsulter
• Antagning av sökande
• Ansvar för kursen Lärande i arbete (LIA)
• Ansvar för kursen Examensarbete, i samarbete med handledare från arbetslivet.

Kvalifikationer:

Då vi är en ny skola söker vi dig med entreprenöriellt driv och ett intresse av att vara med och bygga upp vår organisation. Erfarenhet från projektledande arbete eller arbete inom skola och utbildning värderas. En bakgrund som coach eller egenföretagare kan också vara relevant.

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är av avgörande betydelse för uppdraget. Då de utbildningar du kommer ansvara för riktar sig till IT-branschen är erfarenhet av IT en fördel, men inget krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse. Rekrytering och urvalsprocess sker löpande. 1 års vikariat
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-07

Arbetsgivarens referensnummer: A861950

Upplysningar lämnas av:

Sara Wickenberg
Enhetschef för Yrkeshögskolan
Mobiltelefon: 0728-62 53 65

Facklig(a) företrädare
Amal Mouawad
Vision
Telefon: 031-315 31 04
E-post: amal.mouawad@molndal.se

Tillbaka