Lärare i idrott till nybyggda Kärraskolan

Göteborgs grundskoleförvaltning omfattar 141 kommunala skolor och 44 fristående skolor med ca 56 000 elever. Omsättningen är ca 7,2 mdkr. Förvaltningen har ca 8 000 medarbetare och chefer som gemensamt utvecklar och förvaltar verksamheten till framtidens skola.

Grundskoleförvaltningen har tydligt fokus på att utveckla kultur, förhållningssätt samt styrning- och ledning, för att stödja och skapa bästa möjliga förutsättningar för rektorerna att leda den pedagogiska utvecklingen av skolan. Vi söker dig som brinner för utmaningen att bygga upp en nyskapande och modern organisation med följande fokus:

- Ökad kvalitet i undervisningen för att öka elevernas lärande.
- Tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevernas kunskapsresultat.
- Ökad likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet och kompensera för elevernas olika förutsättning.

Arbetsuppgifter:

Kärraskolan är en skola för alla - där lust och kunskap är i centrum. Skolan är en F-9-skola som är belägen i centrala Kärra. Hos oss går cirka 850 elever i åldrarna 6-16 år, uppdelat i fyra enheter och sju fritidsavdelningar samt en grundsärskola. Vår målsättning är att Kärraskolan ska vara en skola där elever, personal och föräldrar trivs och har ett gemensamt ansvar för att skapa goda förutsättningar för lärande.

Vi söker nu en lärare för undervisning i idrott i kombination med annat ämne för årskurs 4-9. Kärraskolan är en stor skola med ca 100 medarbetare och du kommer ha flera kollegor i dina ämnen som du kommer ha ett nära samarbete med. Utöver det kommer du att ingå ett arbetslag som är årskursbaserat där du kommer vara mentor åt elever.

Som lärare hos oss blir du en del av en gemenskap där vi tillsammans skapar en trygg, stabil och trevlig skolmiljö för bästa möjligheter till lärande, där våra elever ska uppleva meningsfulla sammanhang och utveckla goda relationer, känna glädje och delaktighet. All personal på skolan är delaktiga i elevernas utveckling och vårt yttersta mål är att bedriva en undervisning av god kvalitet som ger eleverna kunskap, trygghet och en stabil plattform inför fortsättningen av livet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig för undervisning i idrott i kombination med annat ämne för årskurs 4-9.

Som person är du flexibel, kreativ, strukturerad och gillar utmaningar. Du har förmåga att skapa goda relationer och ett positivt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vidare har du ett brinnande intresse för att skapa bästa tänkbara undervisning för våra elever genom att skapa goda lärmiljöer och anpassa undervisningen. Du inspirerar och engagerar eleverna och möter dem utifrån deras individuella förutsättningar. Självklart har du en positiv inställning och tycker om att samarbeta för att säkerställa en likvärdig utbildning för våra elever.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn med speciella behov och att du har en förmåga att möta dessa elever på ett sätt som gynnar deras utveckling både i och utanför klassrummet. Alla elever på Kärraskolan har ett digitalt verktyg och vi ser det som en självklarhet att du som lärare är intresserad av att använda digitala verktyg i din undervisning.

Känner du igen dig i beskrivningen och vill vara med i vårt härliga gäng? Skicka då in din ansökan redan i dag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-12
Referensnummer: G19/90

Andra uppgifter:

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system Visma Recruit i enlighet med GDPR.

Upplysningar lämnas av:

Marie Nyström
Biträdande Rektor
Telefon: 031-366 96 31

Fackliga företrädare:

Eva Heed
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-367 299 50

Robert Wennerberg
Lärarförbundet
Telefon: 031-7015526

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster