Helgpersonal inom Funktion måltid

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Vi söker just nu timvikarier inom måltid till Tallåsen för helgtjänstgöring, arbetstiderna är 10-16,30 både lördag och söndag. Måltidsfunktionen ansvarar för tillagning, transport och servering av måltider till äldreomsorg, särskilda boenden, förskola, fritidshem, grundskola och gymnasieskola.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer att vara som en extra resurs på arbetsplatsen och är väldigt betydelsefulla för oss då du stöttar ordinarie kock i de dagliga rutinerna, så som diska, städa, packa varor och andra enklare sysslor. Om det finns intresse och kunskap för tillagning av mat kan man även få stötta kock i enklare tillagningar.

Det gemensamma målet för dagen är att leverera rätter av hög kvalitet med en strävan efter att producera så mycket som möjligt från grunden som även bidrar till minskad miljöpåverkan och med en strävan efter ett hållbart arbetssätt.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du som söker är flexibel, engagerad, kreativ, serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Det är extra viktigt för oss att du trivs och känner dig trygg med dina arbetsuppgifter och vi ger dig en god introduktion för att kunna utföra dina arbetsuppgifter, det krävs därför inga tidigare erfarenheter.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är meriterande.

Det finns även möjligheter om intresse finns att arbeta inom hela enhetens arbetsplatser och inte bara på Tallåsen, men då har vi ett krav på B-körkort och relevant kock/storköksutbildning.

Tveka inte på att skicka in en ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Intervjuer kommer ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-02-18
Referensnummer: A846827

Andra uppgifter:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Richard Fougberg Johansson
Enhetschef Måltid
Telefon: 0303 - 73 80 83
E-post: richard.fougberg-johansson@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster