<< Tillbaka
Skriv ut

Åsedaskolan söker förskollärare för undervisning i förskoleklass

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!


Arbetsuppgifter

Åsedaskolan F-6 söker förskollärare eller lärare med behörighet att undervisa F-3 till vår förskoleklass. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för en god lärandemiljö i förskoleklass och utgöra en bro med tydlig progression för eleverna mellan förskola och årskurs 1. Ni ska tillsammans systematiskt planera och genomföra undervisningen i förskoleklass utifrån läroplanens övergripande mål.

I förskoleklass arbetar vi tematiskt där IT är en del.

I ditt arbete ser du alla elever och deras olikheter som en tillgång och har god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever som arbetskamrater.

Du är väl insatt i styrdokumenten och planerar din undervisning utifrån dem. Du har även intresse för att använda modern teknik i undervisningen.

I tjänsten ingår även arbete på fritidshemmet.


Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-08-12
Antal platser: 1


Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen som förskollärare eller lärare med inriktning mot arbete i tidigare åren. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel och kunna planera efter elevernas olika behov.

Du ska kunna ta egna initiativ och vilja samarbeta, samt vara stresstålig och lyhörd. Du har lätt för att skapa förtroende och behålla kontakter med såväl elever och vårdnadshavare.


Upplysningar

Lena Colliander Nelson , Rektor
Tel: 0474-476 45
Mobil: 070-315 75 95
E-post: lena.nelson@uppvidinge.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel. Tel: 0474-470 00

Ansökan

Senaste ansökningsdag: 2019-03-13
Arbetsgivarens referensnummer: A853028

Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


<< Tillbaka