<< Tillbaka
Skriv ut

Planerare

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Kommunledningsförvaltningen består av avdelningarna: ekonomi, IT- och upphandling, kansli och personalkontor. Organisatoriskt ligger tjänsten under kansliet på kommunledningsförvaltningen med kommunchefen som närmaste chef.

Du kommer att ha din arbetsplats och utgångspunkt i kommunhuset, Åseda. Dina blivande närmaste arbetskollegor/kamrater består av funktionerna: kommunsekreterare, administration- och reception, kommunikationsansvarig, näringslivsutvecklare- och turismansvarig samt beredskap- och säkerhetssamordnare.


Arbetsuppgifter

I uppdraget som planerare ska du främst arbeta med utveckling av samhälls- och översiktsplanering. Du ansvarar för områden som energi- och hållbarhetsfrågor samt vattenplanering.

Arbetet sker i olika former och exempelvis ska du leda och driva projekt samt vara kommunens kontaktperson gentemot externa och interna samarbetspartners. Vidare så besvarar du yttranden, tar fram underlag för beslut och följer upp tagna beslut. Uppdraget är utmanande och spännande så du ska fungera som en sammanhållande länk mellan politik och verksamhet.


Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: Tillsättning sker snarast och kan göras innan annonstiden löpt ut. Vänta inte med att göra din ansökan.
Antal platser: 1


Kvalifikationer

Du har högskoleexamen med inriktning samhällsplanering eller motsvarande akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är kunskaper inom översiktsplanering och ett intresse för hållbarhetsfrågor. Har du även grundkunskaper i GIS är även det meriterande.

Vi söker främst dig som tar egna initiativ, är kreativ och driven tillsammans med en uttalad lyhördhet.

Du behöver trivas med att både kunna arbeta självständigt samt att vara en lagspelare som har lätt att samarbeta och fungera bra i gruppsammanhang. Du behöver vara uthållig i ditt tålamod, strukturerad och ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. B-körkort är ett krav.


Upplysningar

Lars Engqvist , Tf kommunchef
Tel: 0474-470 25
Mobil: 0729-87 09 01
E-post: Lars.engqvist@ uppvidinge.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel. Tel: 0474-470 00

Ansökan

Senaste ansökningsdag: 2019-03-10
Arbetsgivarens referensnummer: A851239

Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


<< Tillbaka