<< Tillbaka
Skriv ut

Åsedaskolan söker lärare för undervisning i år 4-6

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!


Arbetsuppgifter

På Åsedaskolan arbetar vi i ett trelärarsystem där du tillsammans med två andra pedagoger har ett gemensamt ansvar för en årskurs. Ert uppdrag är att tillsammans organisera, genomföra och utvärdera undervisingen för era elever.

Undervisningen präglas av ett språkutvecklande och formativt förhållningssätt där du har höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

I arbetet utgår du från elevernas behov och förutsättningar. Du bör därför vara flexibel och lösningsfokuserad.

- Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever som arbetskamrater.

- Du är väl insatt i styrdokumenten och planerar din undervisning utifrån dem.

- Du har även intresse för att använda modern teknik i undervisningen.


Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2019-08-12
Antal platser: 1


Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen med behörighet att undervisa i år 4-6. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel och kunna planera efter elevernas olika behov. Du ska kunna ta egna initiativ och vilja samarbeta, samt vara stresstålig och lyhörd. Du har lätt för att skapa förtroende och behålla kontakter med såväl elever och vårdnadshavare.


Upplysningar

Lena Colliander Nelson , Rektor
Tel: 0474-476 45
Mobil: 070-315 75 95
E-post: lena.nelson@uppvidinge.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel. Tel: 0474-470 00

Ansökan

Senaste ansökningsdag: 2019-03-12
Arbetsgivarens referensnummer: A852627

Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


<< Tillbaka