<< Tillbaka
Skriv ut

Undersköterskor till Resursenheten

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Resursenheten är en verksamhet inom Socialförvaltningen. Vi har till uppgift att stödja verksamheterna inom vård och omsorg med erfarna och kompetenta vikarier.

Resursen utgår från Lenhovda men man arbetar geografiskt över hela kommunen. Vi är ett relativt litet gäng på åtta undersköterskor som behöver förstärkas och bli fler för att möta behovet från verksamheterna.


Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär omvårdnadsarbete samt hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation från legitimerad personal. Vi arbetar alltid utifrån varje enskild individs behov och förutsättningar.

Bemötandet är ett av våra viktigaste verktyg och det är av största vikt att du har förmåga att möta varje individ där just denne befinner sig. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra den enskildes tillvaro meningsfull och stimulerande.


Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 75-100%
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Arbetstid: Schema.  Årsarbetstid med påverkningsbart schema med arbetstid dag-kväll-helg.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 5


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst 5 års erfarenhet. Du måste vara flexibel och tycka det är roligt och stimulerande att möta olika arbetsgrupper på olika arbetsplatser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.
Intervjuer sker löpande.
Tillsättning av tjänsterna kan ske innan ansökningstiden löpt ut.Upplysningar

Joachim Åberg , Områdeschef
Tel: 0474- 473 29

Fackliga företrädare nås via kommunens växel Tel: 0474-470 00

Ansökan

Senaste ansökningsdag: 2019-03-08
Arbetsgivarens referensnummer: A853208

Sök jobbet här (öppnas i nytt fönster) i samarbete med Offentliga Jobb. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


<< Tillbaka