Skriv ut annons Skicka via e-post

Tillgängliga språk: Svenska

Korttidsvikarie inom förskola och skola

Arbetsplatsbeskrivning

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Barn- och utbildningsförvaltningen har ansvaret för Luleå kommuns skolor, från förskola och grundskola till gymnasium. Vi har det viktiga uppdraget att se till att våra barn och elever får den utbildning, trygghet och kunskap de behöver för att kunna leva ett rikt och allsidigt liv. Vill du vara med på den resan?
Vi bemannar 61 förskolor, 38 grundskolor och hela gymnasiebyn. Till alla dessa enheter behöver vi kontinuerligt duktiga och engagerade vikarier.

Arbetsbeskrivning

Barn- och utbildningsförvaltningen söker korttidsvikarier som med kort varsel vill vikariera vid ordinarie personals frånvaro. Som korttidsvikarie hos oss har du möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser inom förskola, skola eller fritidshem. Du får värdefull arbetslivserfarenhet och en unik inblick i många olika verksamheter.

Dina arbetstider varierar beroende på verksamheternas behov. Som korttidsvikarie anger du vilka dagar och tider du vill arbeta och din tillgänglighet matchas sedan mot arbetsplatsernas vikariebehov. Du är garanterad minst 4 timmars arbetspass de dagar du arbetar. Du lägger enkelt in din tillgänglighet samt accepterar arbetsförfrågningar med din mobiltelefon eller dator.

Som korttidsvikarie har du ett viktigt och varierande uppdrag som uppskattas av såväl barn och elever som den ordinarie personalen på våra förskolor och skolor.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

För arbete inom förskola, skola och fritidshem ska du ha slutbetyg från avslutad gymnasieutbildning. Pedagogisk utbildning och/eller pedagogisk erfarenhet är meriterande. Din utbildningsbakgrund avgör vilken anställningsform och befattning du har i ditt arbete som vikarie.

Som person trivs du med en omväxlande tillvaro och är ansvarsfull. Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta.

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Timavlönad

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-31

Referensnummer:   A720402

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner

Antonia Glyssner HR-handläggare ansokanbuf@skol.lulea.se
Paulina Weinz HR-handläggare ansokanbuf@skol.lulea.se
Veronica Åström HR-konsult ansokanbuf@skol.lulea.se
Sara Persson HR handläggare 0920-454932 ansokanbuf@skol.lulea.se

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Om du blir anställd så måste du lämna in ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet.

Du söker jobb hos oss via ett elektroniskt ansökningsformulär. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Har du frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV kontakta www.offentligajobb.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.