Skriv ut annons Skicka via e-post

Tillgängliga språk: Svenska

Platsanvarig, Deponier

Arbetsplatsbeskrivning

Renova är den ledande miljökoncernen i avfalls- och återvinningsbranschen i Västsverige. Koncernen består av två bolag, moderbolaget Renova AB och det fristående dotterbolaget Renova Miljö AB. Vi transporterar, sorterar och behandlar avfall och återvinningsmaterial. Vi är alltid långt fram i utvecklingen, med hjälp av nya tekniker och alltid med miljön i fokus. Koncernen omsätter ca 1 miljard kr, har ca 750 anställda och ägs av 10 västsvenska kommuner. För mer information om företaget, besök gärna vår hemsida; www.renova.se

Vi söker nu en Platsansvarig för våra deponier inom Renova Miljö AB. Tjänsten ingår i enheten för Materialåtervinning som befinner sig i ett utvecklingsskede med stor regional efterfrågan på Renovas olika behandlings- och återvinningstjänster. Som platsansvarig kommer du bland annat att ansvara för driften av våra två deponier Tagene och Fläskebo. Vi söker nya tillstånd för båda anläggningarna så du kommer att komma in ett mycket spännande skede.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven- och målinriktad ledare som genom ett utvecklande miljöarbete bidrar till hållbar utveckling av vår ägarregion.

I tjänsten ingår drift av anläggningarna samt många spännande utvecklingsfrågor och anläggningsprojekt kopplat till dem. Som platsansvarig är du delaktig i utveckling av verksamheten genom samarbete internt och med externa leverantörer. Dessutom innebär tjänsten samarbeten med våra kunder och du arbetar naturligtvis hårt för att upprätthålla goda affärsmässiga relationer för ökad lönsamhet och kundnöjdhet. Du har ansvar för personal, miljö- och arbetsmiljö och ekonomi samt stöttar, leder och coachar dina medarbetare i deras respektiver roller på anläggningarna. Du arbetsleder även entreprenörer på våra anläggningar.

Kvalifikationer

-Eftergymnasial utbildning, gärna inom mark/bygg/teknik eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten.
-Goda kunskaper om anläggningsarbeten och konstruktioner samt kunskaper om avfall och masshantering. Meriterande är erfarenhet av deponier och lagstiftning kring dem.
-Erfarenhet av befattning med arbetsledning och ekonomiskt ansvar.
-Kännedom om lagstiftning gällande arbetsmiljö, yttre miljö och tillstånd.
-Goda administrations- och IT-kunskaper.
-Kommunicera väl på svenska i både tal och skrift
-Brinnande intresse för att utveckla återvinning.

Du har förmågan att planera och organisera ditt arbete på ett strukturerat sätt, samt har lätt för att kommunicera på svenska i både tal och skrift. Som person är du drivande, mål- och resultatinriktad samt affärsmässig. Vi ser det som självklart att du redan idag är en god förebild som bidrar till att skapa en positiv stämning i gruppen och arbetar efter vårt förhållningssätt Helhetssyn, Engagemang, Tillsammans och Ansvar.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

  Snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-23

Referensnummer:   A701127

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid:   Dagtid

Kontakt

Kontaktpersoner

Katarina Pettersson Enhetschef 031-618261
Bengt Lindberg Ledarna 031-618252

Fackliga företrädare

Kerstin Eksell Vision 0705-67 04 58
Kim Jörgensen Transportarbetarförbundet 031-618593
Lia Detterfelt Saco 031-618772

Övrigt

Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.