Skriv ut annons Skicka via e-post

Tillgängliga språk: Svenska

Nuklearmedicinsk sjukhusfysiker till Nuklearmedicinsk fysik i Kristianstad

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Nuklearmedicinsk fysik är en av tre enheter inom strålningsfysik vid Skånes Universitetssjukhus (SUS) och enheten har drygt 25 medarbetare inom yrkeskategorierna sjukhusfysiker, kemister, ingenjörer och biomedicinska analytiker. Vi servar regionen med expertis inom nuklearmedicinsk fysik. Nuklearmedicinverksamheten i Region Skåne står nu i ett expansivt skede med en stor utbyggnad av PET/CT-verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjukhusfysiker med inriktning mot nuklearmedicinsk fysik.

I dina arbetsuppgifter ingår att delta i den dagliga verksamheten med patientnära arbete så som optimering av undersökningar/behandlingar, kvalitetsarbete, driftsättning av ny utrustning, patient- och personalstrålskydd och undervisning. Initialt kommer det att vara mycket arbete kopplat till installationen av ny PET/CT i Kristianstad, som är planerad Q2 2018.

Tjänsten har huvudplacering på Centralsjukhuset i Kristianstad (CSK). Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av flera nuklearmedicinska sjukhusfysiker på SUS och i Helsingborg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är svensklegitimerad sjukhusfysiker eller som har motsvarande kompetens. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser gärna att du har klinisk erfarenhet inom nuklearmedicinsk fysik. Vidare har du god muntlig och skriftlig färdighet i både svenska och engelska.

Du trivs med att ta eget ansvar, är serviceinriktad samt kreativ och kommer gärna med egna idéer. Därutöver drivs du av att arbeta med utveckling av verksamheten med tydligt patientfokus. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet, öppen kommunikation och ett förtroendeskapande arbetssätt. Därtill har du vana av att arbeta självständigt och i grupp. Det är även av vikt att du är drivande och samarbetsinriktad med god social kompetens.

I den sammantagna bedömningen kommer vi att väga in sådan personlig förmåga som är av värde för att fullgöra anställningen väl.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

  Tillträde snarast efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2018-01-22

Referensnummer:   A739370

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

  Arbetstid: måndag-fredag, dagtid.

Kontakt

Kontaktperson

Tomas Ohlsson - Enhetschef 046-17 63 49

Facklig företrädare

Sacha Af Wetterstedt - Naturvetarna 046-17 30 81

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.