Print ad Send by e-mail

Available languages: Svenska

Sommarjobb som fysioterapeut, Vård- och omsorgsförvaltningen!

About the workplace

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Vi erbjuder dig ett roligt och givande sommarjobb. Alingsås är en fin sommarstad och vi håller till i centralt belägna lokaler. Rehabenheten består av ett härligt gäng med mycket teamkänsla som stöttar och hjälper varandra.

Vi värnar om en bra arbetsmiljö och för att du ska få en bra start erbjuder vi dig som nyanställd en individanpassad introduktion.

Work tasks

Dina uppgifter som fysioterapeut är att undersöka och bedöma patientens rehabiliteringsbehov, förflyttning och hjälpmedelsbehov. Följa fysioterapiprocessen utifrån den specifika rehabiliteringen och samordna patientens samlade behov av fysioterapi inom kommunal hälso- och sjukvård.

Vi gör ofta hembesök tillsammans med arbetsterapeut och har nära kontakt med sjuksköterskor. Vi har regelbundna teamträffar, tät samverkan med omsorgspersonal är en förutsättning för det goda rehabiliteringsarbetet.

Vi har fräscha lokaler med rymliga träningssalar, bra hjälpmedelsförråd, tillgång till egna bilar och cyklar för hembesök.
Vi har också ett nära samarbete med rehab assistenter, servicetekniker och förebyggande enheten. Vi kan erbjuda en stor variation i arbetet.

Qualifications

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och har ett stort intresse av att arbeta med människor. Erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är en merit, men inget krav.

Du har god vana av IT -baserade journalsystem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Din ansvarskänsla och goda samarbetsförmåga är något vi värdesätter. Du är trygg i din roll som fysioterapeut och har ett personcentrerat arbetsätt och ett gott bemötande.

Körkort är ett krav eftersom du ofta jobbar hemma hos patienterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Hos oss har du från juni till augusti möjligheten att själv välja om du vill arbeta heltid eller deltid utifrån vad du önskar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

No experience required.

Scope of employment

Form of employment: Summer job/Seasonal employment

Scope:   Full-time 100% eller eget önskemål

  Tillträde enligt överenskommelse

Application

Last application date:   01/06/2019

Reference number:   A840733

You can apply for this job via:

Employment

Number of positions advertised:   3

Contact

Contact person

Elisabeth Nyberg Enhetschef 0322-616210 elisabeth.nyberg@alingsas.se

Union representative

Lena Brimor-Prelog Facklig företrädare 0322-61 68 17 lena.brimor-prelog@alingsas.se

Other

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi fäster inte någon vikt vid om bifogade dokument är utfärdade i annat juridiskt kön än den sökandes, så länge den sökande kan styrka sin identitet i förhållande till det gamla personnumret.