Skriv ut annons Skicka via e-post

Tillgängliga språk: Svenska

VA-planerare

Arbetsplatsbeskrivning

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Arbetsbeskrivning

Knivsta kommun är inne i en expansiv fas där nya bostadsområden växer fram och mycket infrastruktur ska planeras och byggas ut. Som VA-planerare får du en nyckelroll i arbetet med utbyggnad av det framtida Knivsta.

Vi söker dig som vill arbeta på Samhällsbyggnadskontoret som VA-planerare inom vår VA- och avfallsenhet.
Du kommer att vara den som representerar kommunen i vår kontakt med vår VA-huvudman och kommer vara delaktig i framtagandet av bland annat detaljplaner och översiktsplan tillsammans med vår planenhet.

Samhällsbyggnadskontoret består idag av personer med flertalet olika kompetensbakgrunder och nu söker vi dig som har inriktning på VA-frågor.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

• Planera och driva arbetet av kommunens VA-plan
• Handla upp och till viss del genomföra utredningar avseende avledande av dagvatten
• Svara på vissa remisser
• Medverka/driva projekt för kretsloppsanpassade avloppslösningar

Du arbetar med den kommunövergripande VA-planeringen och med att stötta övriga handläggare i deras arbete med tolkning av olika underlag, bland annat dagvattenutredningar och VA-utredningar.

Kvalifikationer

Du har en utbildning motsvarande VA -ingenjör/Civilingenjör inriktning väg och vatten eller liknande med inriktning mot planering. Du är bra på att formulera dig i tal och i skrift samt är bekväm med att hålla presentationer och redovisa material för andra.

Du tycker om att arbeta i grupp och att vara en del av ett team med flertalet kompetenser som tillsammans jobbar mot ett gemensamt mål.

Intervjuer kan komma att ske löpande så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-10-29

Referensnummer:   A718438

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktperson

Tomas Colm Avfallschef 018-347258 tomas.colm@knivsta.se

Övrigt

Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.