Skriv ut annons Skicka via e-post

Tillgängliga språk: Svenska

Timvikarie inom kök och/eller städ

Om arbetsplatsen

I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad.

Folkhälsoförvaltningens kostenhet följer nationella riktlinjer för förskolans och skolans måltider samt riktlinjer för mat för äldre- och sjuka. Allt enligt beslutade kvalitets- och servicenivåer.

Folkhälsoförvaltningens städenhet arbetar för att uppnå en positiv upplevelse av inomhus- och arbetsmiljö för brukaren, utifrån beställd städnivå.

Karlskoga kommun har en central bemanningsenhet som ansvarar för rekrytering och bokning av timvikarier.

Arbetsuppgifter

KOSTENHETEN:
Vi lagar, levererar och serverar mat inom förskolan, skolan och äldreomsorgen. Arbetstiden är måndag till fredag inom förskola och skola. För äldreomsorgen förekommer även helgarbete.

STÄDENHETEN:
Vi städar förskolor, skolor, kontor och anläggningar samt inom äldreomsorg. Inom förskolan finns även kombinationstjänst städ/mottagningskök.

Som timvikarie inom Folkhälsoförvaltningen ska du med kort varsel kunna arbeta inom hela förvaltningens område som innefattar orterna Åtorp, Svartå, Karlskoga och Degerfors.

Kvalifikationer

KOSTENHETEN:
Du ska ha fyllt 18 år. Utbildning inom kök är ett krav, vi ser gärna att du har gått Hotell- och restaurangprogrammet alternativ utbildning eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdigt.
För övrigt ska du vara ansvarstagande och driftig, ha lätt för att samarbeta samt ha sinne för matlagning och service av hög kvalite.

STÄD
Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som relevant för att klara uppdraget. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt, vara flexibel, samarbetsvillig samt ha en hög servicekänsla.


SPRÅK:
Du ska ha goda språkkunskaper i svenska, vilket innebär att du ska kunna läsa, skriva och förstå svenska.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Timavlönad

Ansökan

Ansök senast:   2018-01-07

Referensnummer:   FHN 2017.0055 - 3

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   8

Kontakt

Kontaktpersoner

Marianne Pettersson Vikarieförmedlare 0586-614 25
Linn Grandelius Vikarieförmedlare 0586-619 06

Facklig företrädare

Kommunal 010-442 92 43 kommunal@karlskoga.se

Övrigt

För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.