1 Klicka på någon av knapparna nedan för att ansöka

Ansök med Recruit
Om du vill ha tillgång till din ansökan efter att du skickat in den kan du logga in eller skapa ett konto i Visma Recruit genom att klicka här.
Ansök med formulär
Om du vill ansöka genom att använda formuläret nedan klicka här. Du kan då också använda din LinkedInprofil, den kommer att läggas till som en länk i din ansökan.

2 Personuppgifter

Har du ingen LinkedIn profil fyller du bara i fälten nedan innan du skickar din ansökan, längst ner på sidan.
Spara tid genom att använda din LinkedInprofil
   
   
Skriv: 0123456789 (utan bindestreck och mellanslag)
Skriv: 12345 eller 123 45
 

3 Länkar

4 Bifogade filer2 MB/fil (maxstorlek)


2 MB/fil (maxstorlek)


2 MB/fil (maxstorlek)

5 Villkor

Nedan finns vår integritetspolicy, expandera rutan för att läsa texten.

Vad kul att du är intresserad av en tjänst i Bodens kommun!

För att du ska komma vidare till själva ansökan behöver du läsa igenom och ge ditt samtycke till Bodens kommuns behandling av dina personuppgifter och ansökningshandlingar för denna befattning.

Bodens kommun är registeransvarig för behandling av personuppgifter till denna befattning. Frågor om integritet kan ställas till Bodens kommuns dataskyddsombud, kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Syftet med nyttjandet av rekryteringsverktyget Visma Recruit/Offentliga Jobb är att möjliggöra en kvalitetssäker och effektiv rekryteringsprocess.

Personuppgifter som behandlas under rekryteringsprocessen.

• Namn, personnummer, adress, telefonnummer, e-postadress, foto

• CV, meritförteckning

• Personligt brev

• Referenser

• Intyg, betyg

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att du som kandidat samtycker till sådan behandling. Du som kandidat väljer vilken typ av personuppgifter som delas med Bodens kommun i detta avseende.

Varje rekrytering hanteras av en rekryteringsgrupp med utsedda representanter för den specifika rekryteringen. Det är dessa personer som har tillgång till personuppgifterna och ansökningshandlingarna i Visma Recruit.

Du som kandidat har rätt att när som helst dra tillbaka ditt samtycke eller få tillgång att korrigera eller radera personuppgifter. Du har även möjlighet att begränsa eller invända mot behandlingen av dina data samt att ge möjlighet till dataportabilitet. Kontakta någon av de kontaktpersoner som står i rekryteringsannonsen.

Bodens kommun sparar varje ansökan i 24 månader efter avslutad rekrytering, enligt lagstiftningar för diskriminering. Blir du anställd av Bodens kommun kommer dina ansökningshandlingar att sparas under hela anställningstiden.

Visma Recruit är en molntjänst som utvecklats av Visma. Således kan Vismas support, tekniker och våra underleverantörer ha tillgång till dina personuppgifter som en del av driften av tjänsten. Underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt den standard som införs genom gällande sekretess-lagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018).

Du som kandidat har rätt att lämna synpunkter till dataskyddsmyndigheterna eller Bodens kommuns dataskyddsombud när det gäller behandlingen av dina personuppgifter.

Om du har skyddad identitet kan du kontakta någon av kontaktpersonerna i rekryteringsannonsen för vidare information om hur du ansöker och hanteringen av dina personuppgifter.

Information om allmän handling enligt offentlighetsprincipen

När du söker en tjänst inom kommun, landsting eller statlig myndighet blir din ansökan en allmän handling enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att din ansökan kan begäras ut.