Sök jobbet här

Skriv ut

Intresseanmälan december 2016 - juni 2017

Arbetsplatsbeskrivning

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg.

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

KOMMUNSTYRELSEFÖRVALTNINGEN ansvarar för kommunövergripande frågor och förbereder ärenden som ska behandlas i kommunstyrelsen. Chef för kommunstyrelseförvaltningen är kommunchefen.

Arbetsbeskrivning

*

Kvalifikationer

*

Ingen erfarenhet krävs. *

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Tillträde:   2017-06-12

Tidsbegränsad till:   2017-12-10

Ansökan

Ansök senast:   2017-06-11

Referensnummer:   KS/2016/0282/023

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   200

Kontakt

Kontaktperson

Anette Augustsson Rekryterare 08-52068367

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.