Sök jobbet här

Skriv ut

Chef biologisk behandling

Arbetsplatsbeskrivning

Renova är den ledande miljökoncernen i avfalls- och återvinningsbranschen i Västsverige. Koncernen består av två bolag: Renova AB, som arbetar med ägarkommunernas direkttilldelade uppdrag och Renova Miljö AB, som konkurrerar med andra företag om uppdrag från företag, verksamheter och kommuner. Vi är totalt ca 750
medarbetare inom koncernen.

Affärsområde Återvinning (AOÅ) är ett av två affärsområden i Renova AB. AOÅ är genom fokus på ökad återvinning en viktig aktör för ett hållbart samhälle. Kärnverksamheten består av återvinning och behandling av avfall såsom energiåtervinning, sortering, omlastning, elektronikåtervinning, farligt avfall, deponi, förbehandling för biogas samt drift av återvinningscentraler. Affärsområdet befinner sig i ett utvecklingsskede med stor regional efterfrågan på behandlings- och återvinningstjänster. Kunder är företag och kommuner.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en chef till Renovas biologiska behandlingsanläggning i Göteborg. Vid anläggningen processas matavfall till slurryprodukt för vidare leverans till biogasanläggningar och trädgårdsavfall komposteras för jordtillverkning. Du ansvarar för processutveckling och drift av anläggningen samt är produktansvarig för inkommande och utgående produkter. I rollen ingår ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi, miljö och kvalitet. Totalt har du fyra medarbetare och jobbar som en del i teamet.

Kvalifikationer

•Relevant högskoleutbildning inom området.
•Flerårigt tillämpade kunskaper inom biologisk behandling och/eller processtillverkning.

Du är en tydlig och lyhörd kommunikatör som är drivande, mål- och resultatinriktad. Viktiga egenskaper för att lyckas i rollen är att du är ansvarstagande, analytisk och strukturerad. Du har ett coachande ledarskap och med ditt engagemang och motiverande sätt får du medarbetare att utvecklas. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Självklart har du ett stort intresse för miljöfrågor!

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

  Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2017-05-02

Referensnummer:   A672794

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid:   Dagtid

Kontakt

Kontaktpersoner

Åke Axelsson Enhetschef 031- 61 83 15
Bengt Lindberg Ledarna 031-61 82 52

Fackliga företrädare

Kerstin Eksell Vision 0705-670458
Kim Jörgensen Transportarbetarförbundet 031-61 85 93
Lia Detterfelt Saco 031-61 87 72

Övrigt

Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.