Sök jobbet här

Skriv ut

Spontanansökningar feb-juli

Arbetsplatsbeskrivning

Renova AB är det ledande miljöföretaget i Västsverige inom avfalls- och återvinningsbranschen. Företaget samlar in och behandlar avfall och återvinningsmaterial och erbjuder även rådgivning och utbildning om avfall och miljö. Kunderna är kommuner och företag i Göteborgsregionen.

Renovakoncernen består av två bolag, moderbolaget Renova AB och det fristående dotterbolaget Renova Miljö AB. Koncernen omsätter ca 1,1 miljard kr, har ca 750 anställda. För ytterligare information om verksamheten, se www.renova.se.

Arbetsbeskrivning

När vi på Renova inte utannonserar några specifika tjänster finns ändå möjligheten att söka arbete hos oss via en spontanansökan.

I en spontanansökan är det uppskattat att du anger varför du är intresserad av att arbeta hos oss, vilka kvalifikationer och erfarenheter du har sedan tidigare och vad du vill arbeta med.

En fördel med att skicka in en spontanansökan är att du redan hört av dig och visat ditt intresse för oss innan en lämplig roll blir ledig. När vi sedan behöver rekrytera en ny medarbetare tittar vi i våra register och nätverk och då finns du redan med.

Välkommen in med din ansökan.

Kvalifikationer

Vi har olika kvalifikationskrav beroende på vilken tjänst du söker.

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast:   2017-07-02

Referensnummer:   A651227

Välkommen att söka genom att:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Kontakt

Kontaktpersoner

Renova växel 031-61 80 00
Maria Sturedahl HR-konsult 031-61 80 55, för frågor ang rekryteringsprocessen

Övrigt