Sök jobbet här

Skriv ut

Kock/kockerska till Familjehuset i Hörby

Arbetsplatsbeskrivning

VoB Syd är ett kommunalt vårdbolag som ägs av kommunerna i Kronobergs län och Skåne. Verksamheterna tar emot akuta och planerade uppdrag från socialtjänsten (SOL och LVU) gällande skydd och stöd, utredning, behandling med placering i HVB eller familjehem. VoB driver även boenden för ensamkommande flyktingungdomar och erbjuder konsultationer och insatser i öppenvård. VoB är känt för kundfokus, kvalitetstänkande och förståelse för socialtjänstens situation. Bolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008.

Vår företagskultur kännetecknas av en hög grad av delaktighet och ömsesidig respekt där arbetsglädje och laganda uppnås. Med utgångspunkt från beprövade och kunskapsbaserade metoder bidrar vi till förändring som gör skillnad i klienternas liv.

Familjehuset i Hörby är ett akut, utrednings- och behandlingshem för barn och familjer. Vi har två familjeavdelningar en för familjer med barn 0-3 år, och en för familjer med barn upp till 12 år.
Alla delar av verksamheten erbjuder ett kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete liksom, observationer och kortare stödinsatser.
Utöver att bistå socialtjänsten med kvalificerade utredningar är målet för verksamheten att möjliggöra för barn och föräldrarna att fungera bättre tillsammans. Föräldrar får stöd i att utveckla sitt föräldraskap så att barnen får en god omvårdnad, med struktur och trygghet som grund för deras framtida utveckling.
Vi söker nu en ny medarbetare som kan ansvara för att måltider tillhandahålls på respektive avdelning på Familjehuset. Varje avdelning som är av hemlik karaktär har sitt eget kök med utrustning för matlagning.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår matlagning från grunden, förberedelser inför helger, tvätt, viss städning, planering av matsedel liksom matbeställningar.

Kvalifikationer

Kock/kokerskeutbildning eller annan utbildning och praktisk erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vi söker Dig som har lätt för att samarbeta, är utåtriktad, positiv och flexibel med god förmåga att arbeta självständigt. Det är en merit om du arbetat på arbetsplatser inom det sociala området och med människor i behov av extra stöd.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning:   Heltid 100% dagtid

Tillträde:   2017-10-01 Efter överenskommelse

Tidsbegränsad till:   2018-09-15

Ansökan

Ansök senast:   2017-08-27

Referensnummer:   A699401

Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:   Månadslön Individuell lönesättning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Arbetstid:   Dagtid

Kontakt

Kontaktperson

Ann-Marie Espersson Verksamhetschef 0415 - 38 63 01 0736-20 80 57 am.espersson@vob.se

Övrigt

B-körkort samt att du avstår från att röka under arbetstid är en förutsättning för anställning.
Kollektivavtal: KFS vård och omsorgsavtalet tillämpas. Inför en ev. anställning inhämtar arbetsgivaren utdrag från misstanke- och belastningsregistret.
Urval sker löpande.