Jobbeskrivning

Videopresentation

Om arbetsplatsen

LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + GRÖN INDUSTRI + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + DRÖMARBETE + TRYGGHET + MIDNATTSLJUS + SKÄRGÅRD + NÄRHET + LIVSPUSSEL + SPELA ROLL + DU

Vill du också spela roll? Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare och är en stad med stor framtidstro. Alla våra yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad, vi skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle och livskvalitet för dagens och morgondagens Luleåbor.

Letar du efter ett sommarjobb där du kan krydda till tillvaron och sprida glädje till andra? I Luleå får du inte bara chansen att skapa värde och livskvalitet - du kan också kasta dig in i sommaräventyr i en stad där solen har anmält sig för övertid. Häng med och gör arbete och fritid lika fantastiska som en solig dag vid stranden!

Varför välja oss?

- Trygghet & Framtid: Få en schysst introduktion med erfarna kollegor och goda möjligheter till fortsatt jobb.

- Individuell lön: En lön på minst 22 425 kr/månad exklusive OB- och semesterersättning. Du får ett lönepåslag baserat på din utbildning och erfarenhet.

- Sommarbonus: Jobba under vår semesterperiod 24/6 - 18/8 med max 4 dagars frånvaro och få 5000 kronor i bonus!

Arbetsuppgifter

Vi dansar efter deras ton! På våra arbetsplatser är det personernas individuella behov och förutsättningar som sätter takten. Du blir vardagshjälten som anpassar omvårdnad, service, stöd och alla möjliga härliga aktiviteter för det vardagliga livet!

  • Vård- och omsorgsboende: Du arbetar med äldre personer som bor i egen lägenhet på boendet. Här är du del av ett team. På några vård- och omsorgsboenden finns korttidsavdelningar och avdelningar för svårt sjuka.
  • Hemtjänst: Du arbetar främst med äldre personer där du gör hembesök ensam eller med kollegor. B-körkort är meriterande.
  • Nattpatrull och Trygghetslarm: Du arbetar med äldre personer och personer med funktionsnedsättningar där du tillsammans med en kollega svarar på larm och gör hembesök. B-körkort är ett krav.
  • Stöd och service: Du arbetar med barn, unga och vuxna med olika funktionsnedsättningar på gruppbostad, daglig verksamhet och korttidsboende. Här är du del av ett team.
  • Socialpsykiatri och öppenvård: Du arbetar med personer med olika funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa eller missbruk på serviceboende, stödboende eller boendestöd. B-körkort är meriterande för arbete i boendestöd.
  • Personlig assistans: Du arbetar med personer i deras egna hem ensam eller tillsammans med kollegor. Inom detta område finns även ledsagar- och avlösarservice.

Kvalifikationer

Vem är du?

- Sommarglädjens Stjärna! Du är en teamplayer, sprider värme och visar hänsyn i ditt jobbmöte och är snabb som en blixt när det gäller att klura ut lösningar på utmaningar.

- Ålderskrav för anställning: 18 år när sommarjobbet börjar. Hos oss välkomnar vi unga själar och erfarna hjärnor. Ålder är bara en siffra och vi tror på att skapa en arbetsplats där både unga entusiaster och livsnjutande veteraner kan trivas och skapa magi tillsammans.

- Var beredd på äventyr! Ditt schema kan vara som en färgsprakande målning, med dagar, kvällar, helger och nätter under våra semesterperioder vecka 26 till 33.

- Jobbet ger dig en möjlighet att jobba med fantastiska människor! En del av instruktionerna kommer skriftligen, så det är viktigt att ha en bra förståelse för svenska språket, både när det gäller att läsa, tala och skriva.

Arbetet är en spännande möjlighet att samarbeta med fantastiska människor! En del av instruktionerna kommer skriftligen, så det är viktigt att ha en bra förståelse för svenska språket, både när det gäller att läsa, tala och skriva.

Kom och spela roll hos oss! Ansök nu och bli en del av något stort i Luleå!

Anställningens omfattning

Anställningsform : Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning : Heltid

Varaktighet : 3-6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-16

Referensnummer : C175020

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 500

Kontakt

Kontaktperson

Vikarierekryteringen
Mobiltelefon
Telefon

Övrigt

Tillsammans spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vi vill skapa goda förutsättningar för dig och ett hållbart arbetsliv. Hos oss är det viktigt att du utvecklas, trivs, mår bra och känner arbetsglädje.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Tips!

Nyfiken på Luleå? www.flyttatilllulea.se

Nyfiken på jobb? www.lulea.se/ledigajobb

Följ oss på Luleå kommuns LinkedIn