Jobbeskrivning

assignment image

Om arbetsplatsen

Strömstads kommun är en liten och nära organisation där alla är viktiga och arbetar tillsammans för att leverera bästa möjliga service.

Välkommen till Valemyrsskolan!

Vi är ett härligt gäng som jobbar på den skolan, vi är öppna och känner oss stolta över vår skola. Vi har hög andel behörig personal och ett kollegium som stannar länge på arbetsplatsen. Detta gör att vi får en god kontinuitet för våra elever. På Valemyrskolan går det ca 150 elever, från förskoleklass till årskurs 6. Fritidshem finns i anslutning till skolan. På Valemyrskolan arbetar vi ständigt med att skapa gemenskap mellan alla våra elever.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad lärare i F-3. I ditt uppdrag ingår det att tillsammans med dina kollegor planera, genomföra och följa upp verksamheten utifrån läroplan, andra styrdokument samt skolans egna mål. Du bidrar till att utveckla en lustfylld och lärorik miljö där varje elev får utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Du som är nyexaminerad lärare kommer att få en mentor under ditt första år.

Vi ser gärna att du kan starta din tjänst hos oss den 12 augusti.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot de yngre åldrarna. Du är trygg, stabil, har självinsikt och är en tydlig ledare i klassrummet. Du värdesätter och skapar goda förutsättningar för samarbete samt skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du planerar, organiserar, prioriterar och analyserar din lektionsstruktur såväl som övriga uppdrag som ingår i din roll på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med dig ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2024-06-01 23:59

Referensnummer : C186921/2024

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 1

Kontakt

Kontaktperson

Mercedes Carnet
Rektor Valemyrskolan
Mobiltelefon

Facklig företrädare

Ann-Cathrin Jern Niklasson
Legitimerad lärare
Mobiltelefon
Telefon

Övrigt

Läs mer : För dig som är nyfiken på att flytta till Strömstad