Jobbeskrivning

Om arbetsplatsen

Välkommen till Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning! Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning. Vår tunga fordonsflotta är fossilfri och vi behandlar drygt 1 miljon ton avfall och återvinningsmaterial om året. Vi är en koncern med två bolag som ägs av 10 kommuner i Västsverige och hos oss jobbar ca 800 medarbetare. Helhetsperspektiv, Engagemang, Tillsammans och Ansvar sammanfattar vårt förhållningssätt!
För mer information besök: https://www.renova.se

Arbetsuppgifter

Nu söker vi två rutinerade el- och instrumenttekniker till enheten El-underhåll på Renova. Du kommer att ingå i ett kompetent team och vi erbjuder dig utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet att få fördjupa dig inom ditt intresseområde.

Just nu pågår flera utvecklingsprojekt. Bland annat byggs en ny rökgasrening och vi är i full gång med att migrera vårt överordnade styrsystem. Vi jobbar även med en stor turbinrevision med byte av styrsystem som bidrar till ett moderniserat arbetssätt. Det pågår också ett arbete med att byta våra instrument för mätning av rågas till två av våra pannor där vi kommer att få lära oss mer om mätning med laserteknik.

Du är välkommen till en trivsam arbetsplats med engagerade medarbetare. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling då verksamheten är teknikintensiv och ställer krav på att ständig utveckling. Vi har en bra sammanhållning i gruppen som består av ett flertal ingenjörer och tekniker med blandade kompetenser och erfarenheter.
Hos oss är du också med och bidrar till det cirkulära samhället. Renova utgör en samhällsviktig funktion som producerar och säkerställer leverans av el- och energi till Göteborgs stad.

Arbetsuppgifter
Som el/instrumenttekniker arbetar du med underhåll, service, reparationer och installationsarbeten vid avfallskraftvärmeverket och Renovas övriga anläggningar och fastigheter. De huvudsakliga arbetsuppgifter som du ska utföra beror på vilka kompetenser du har. Oavsett inriktning kommer du att tillsammans med organisationen fokusera på ständiga förbättringar av våra el- och instrumentutrustningar. I arbetet ingår också att medverka i projekt, utvecklingsuppdrag samt aktiviteter. Du får ett omväxlande arbete med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion till våra anläggningar.

Enheten för el-underhåll är placerad vid avfallskraftvärmeverket i Sävenäs. Teamet består av chef, gruppledare, specialist/processystem, automation- och processdataingenjör, instrumentingenjör, processdataingenjör och el- instrumenttekniker.

Arbetstiderna är 07.30- 16 med möjlighet till flextid. Beredskapstjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

•Gymnasial utbildning med inriktning el-kraft, el-automation, instrument eller motsvarande kompetens inom yrkesområdet.
•B-körkort krävs för tjänsten.
•Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.
• Auktorisation är meriterande.

Viktiga egenskaper som vi på Renova värdesätter för tjänsten är att du är ansvarsfull, noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Vi vill att du har lätt för att samarbeta och tar egna initiativ. Du är säkerhetsmedveten, problemlösningsorienterad och har intresse för ny teknik. Du har en positiv framtoning, är trygg i dig själv och kan både fatta och förmedla beslut. Du har intresse av att arbeta med kvalitets- och utvecklingsfrågor, och bidrar gärna med både dina idéer och analyser i arbetet med ständiga förbättringar. Du arbetar efter vårt förhållningssätt Helhetssyn, Engagemang, Tillsammans och Ansvar. Självklart har du ett intresse för miljöfrågor!

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning

Omfattning : Heltid

Tillträde :
Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2023-09-24

Referensnummer : C151934

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 2

Arbetstid : Dagtid

Kontakt

Kontaktpersoner

Pontus Gimfalk
Chef elunderhåll
Mobiltelefon
E-postadress
Agne Ström
Gruppledare
Mobiltelefon 0722-180906
Telefon
E-postadress

Fackliga företrädare

Alexander Rosenlund
Seko
Mobiltelefon
E-postadress
Michael Lassnig
Vision
Mobiltelefon
E-postadress

Övrigt

På Renova får du vara med och bidra till ett hållbart samhälle!
Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande, och som anställd får du ta del av våra förmåner inom träning och hälsa, exempelvis friskvårdsbidrag, massage, cykelleasing, rabatter på träningsanläggningar, gruppträning med instruktör på din arbetsplats samt ett välutrustat gym.
Övriga förmåner innefattar karriärcoachning, trivselaktiviteter m.m.
Vi tillämpar obligatoriskt alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under anställningen.
Renova arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och eftersträvar en jämn fördelning bland våra medarbetare avseende ålder, kön och etnisk bakgrund.
Renova har upphandlade avtal via Göteborgs Stad. Vi undanber vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.